Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] West i east

bauzer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. mam pytanko posiadam 12lvl na west 3 bohaterow zas na east runki ad i ap duzo postaci oczywiscie 30lvl i nie wiem gdzie grac wiele osob mowi zeby bez zastanowienia grac na west? a wy jak mi radzicie?

Opublikowano

Wszedzie jest syf ;D

A tak serio ja kiedys bylem na East i bylo zle bo ruski , teraz jestem na Wescie i nie lepiej jest

Nie ma sensu zmieniac pzdr

1922035944.gif

ninjack.gif

Uploaded with ImageShack.us

/AceBoy: Proszę się dostować do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek.

Opublikowano

Sam mam konto na east, 1000wins ok. 80 postaci i mi by było szkoda się przenosić i zaczynać wszystko od nowa.

Niby uważa się, że na east więcej trollów, ale to różnie bywa na west też się pewnie trafiają.

Opublikowano

narazie wygrywa east poczekam na wiecej wypowiedzi (chodzi mi o komfort gry np tolle i typ podobne oraz o poziom rozgrywki)

Ps. Ja mam kolo 300 win

Opublikowano

Na eascie łatwiej można grać solo q postacią która może wycarrować team, nie raz przeciwnicy rzucali surrender kiedy grałem np. 15/0 Veigarem mimo że nasz bot ma 0/8

am%C3%A1simar_eune_103_0_nozg.png

Opublikowano

@up

Do 1800 elo east=west

Potem dopiero oplaca sie przeniesc. Wszedzie spotkasz trolli, afkerow, slabych graczy i flamerow, dopoki nie stwierdzisz, ze jestes high elo playerem, nie przenos sie, gdyz bedzie cie czekalo to samo

Opublikowano

Na west właśnie prawie nigdy się nie chcą poddać choćbyś miał spawna za 15sec a oni właśnie rozwalili ci inhibotory -.-

Na west gram i powiem że więcej przegranych niż wygranych trafią się równi,słabi ale jakimś cudem nie raz ty masz 200win a trafi się w enemy 2x 800win ...

L2P E1 PLZ :v

Opublikowano

A czy na koniec sezonu nie bedzie trensferu za darmo? Dalej nie wiem czy oplaca sie przeniesc czy nie ;/

Opublikowano

Wypowiem się na temat nie masz sensu przenosić się na west wielu graczy nowych dowiedziało się od swoich doświadczonych kolegów że na east jest trudniejszy poziom i wgl. więcej graczy takie tam wiesz. no i taki przeciętny gracz słysząc to od razu zrobi nowe konto na west i zacznie tam grać myśląc ze grając na 2 serwerze będzie lepszy ale to nie tak ja gram ciągle na east nie jestem wcale zadowolony ze swojego skilla ale cały czas "wykuwam ten talent"(misiek poeta ;D ) a już płacenie 1600 RP i przenoszenie się na 2 serwer to już wgl głupota chyba że masz nadmiar kasy proszę twoja wola panie jednak odradzam nic ci to nie da poza chudszą kieszenią ;) Polecam grać dużo rankedów z jakimś teamem (nie trudno o znaleźne 2 dobrych graczy i jakiś komunikator głosowy) bo do końca 2 sezonu już niedługo w październiku bodajże a nuż się uda coś dostać od riotu jakieś RP

~ Życzę powodzenia! Misiek ~

Opublikowano

Ja powiem tyle gralem na eastcie to najwieksze zagrozenie = ruskie.

Natomiast na wescie = hiszpanie , idioci nawet angielskiego nie znaja. A co gorzej jak trafisz na Wlocha..

1322316286-U391680.png

1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png

Massimiliano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...