Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Darmowe ZP

Fritt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy da się inna przeglądarką zarabiać te darmowe ZP po przez klikanie na reklamy?

Bo od dłuższego czasu mi w firefoxie się zepsuło coś, że nie widzę wyświetlanej historii , biorę wyświetl cała historię a tam pusto choć przed sec odwiedziłem np jakąś stronę. Pomóżcie z tym firefoxem albo dajcie jakiś inny sposób na zarobek :D

11499616_2_2.png
Gość patrykkos
Opublikowano

Zapewne mówisz o tym sposobie SH -> SL

:D

To działa tylko na Firefox'ie. Możesz robić bez tego, zmieniasz IP i wypełniasz reklamy

;)

Opublikowano

Jeśli ci nie wyświetla historii, spróbuj zaktualizować Mozillę lub pobrać jakąś starszą wersję.

Opublikowano

Też tak mam. Nie ważne na jakie IP zmienię czy to niemieckie czy amerykańskie czy jeszcze inne wciąż te same POLSKIE reklamy. A wcześniej normalnie miałem i jak miałem niemieckie IP to miałem niemieckie reklamy, a teraz cały czas nasze polskie.... :/ :( I to już prawie każdym programem zmieniałem IP i to samo...

xKaMaSx

exMod

Memory

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...