Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA] Serwer taki jak NewLongju

Sherkanovy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie wszyscy chciałbym otworzyć tą dyskusje gdyż mam plan spróbować podkreślam spróbować stworzyć serwer taki jak legendarny NewLongju lecz jak wiadomo z małymi modyfikacjami. Dałbym oczywiście na start EQ +9 bojowca i pelerynki lecz reszta by została taka jak kiedyś. Chciałbym popytać się ludzi którzy również grali i innych. Dodawajcie swoje propozycje co mógłbym wprowadzić i co do systemu ulepszeń chociaż zostałby raczej taki jaki był.

Już dosyć łez, rozwiał je wiatr i rozmył deszcz.

Zamroził mróz... Nie wrócę już nie czekaj więc.

Już dość czekania, na ten lepszy dzień.

Odchodzę, przepraszam, wybaczcie znikam jak cień...

Opublikowano

Tam system ulepszania jak pl nic nie było zmieniane tylko syrek i hwang etc.dodane

Handlarze lekko zmodyfikowani,inna czcionka,szybki exp

Opublikowano

Ta ehe , już było nowych "New Longju" z 5 :D próbowali stworzyć i się nie udało... Człowieku! To 2012 rok. Nikt nie podrobi New Longju ... To jest legenda! ; (

zbyt duza sygna

Opublikowano

Ta ehe , już było nowych "New Longju" z 5 :D próbowali stworzyć i się nie udało... Człowieku! To 2012 rok. Nikt nie podrobi New Longju ... To jest legenda! ; (

Nie, oni robili mieszankę starych serwerów a ja chciałbym zrobić Polskie NewLongju żeby legenda odżyła bo nie każdy na niej grał.

Opublikowano

Już tacy doświadczeni ludzie próbowali robić Pekuei itd.. I co? i g**no ;/

Nie uda się Tobie ;)

Pręczej czy później nawet zapał się skończy.

Opublikowano

Już tacy doświadczeni ludzie próbowali robić Pekuei itd.. I co? i g**no ;/

Nie uda się Tobie ;)

Pręczej czy później nawet zapał się skończy.

Oj ale zawsze warto spróbować prawda ? Nie mówię że od razu a dedyka bym leciał, spokojnie od hamachi bym zaczął i jakby wszystko było dobrze to wtedy poszło by do przodu na dedyka.

Co do pana Hydry weź mnie nie denerwuj z tym Reinor'em widziałem nie jedną reklamę i jakoś mnie ten serwer nie przyciąga i tu jest dyskusja o serwerze nie o tym jaki serwer dobry o.O

Opublikowano

hmmm wydaje mi się, że serwer który mam w sygnaturze jest podobny do takiego jaki Ty chcesz zrobić ;D Czy to jest sens?

Ok ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...