Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prędkość maksymalna samochodów

xerox1233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko. posiadam samochód BMW M1 PROCAR (1979) TH oraz zamierzam kupić FORDA MUSTANGA RTR-X. teraz toczy sie moję pytanie, jaka jest ich prędkość maksymalna na częściach które zamontowane są po zakupie? i gdzie najlepiej dropić części do ulepszeń silnika dla samochodów wszystkich klas. dzięki, za ewentualne błędy ortograficzne przepraszam, ale piszę z telefonu :) za pomoc lajkuję

Opublikowano

Ford Mustang RTR-X wyciaga 342 KM/h na podstawowych czesciach amontowanych po zakupie.

A BMW M1 PROCAR osiaga 335-345 KM/h (dokladne dane sa mi nie znane)

Lepiej wybrac RTR-X bo ma lepsze przyspieszenie.

Opublikowano

już zakupiłem bmw do wyścigów oraz zbierania klejnotów. forda kupię do tego piątku. a co z częściami? da się je kupić za boosty? a gdzie najbardziej opłaca się jeździć aby wydropić najlepsze cżęści do silników dla wszystkich klas?

Opublikowano

Części kupisz za boosty bez problemu.Co do dropienia to rożnie bywa,to zależy od trasy i od pozycji którą zajmiesz.Najlepiej ścigać się tam gdzie ściga się najwięcej osób i być najlepiej pierwszym.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

a ile boostow kosztują części do samochodów? lajki dam jak wejde na komputer, bo aktualnie jestem na telefonie :P

Opublikowano

Oh zrobiles blad ... Ford Mustang RTR-X wedlug mnie spisuje sie lepiej w wyscigach i poscigach niz BMW m1 , jak bys na poczatku kupil Forda zaoszczedzil bys Bosty i bys mogl za nie kupic sobie Pakiety Ultra czasci...

Opublikowano

Odezwał się kozak od rtr-x na ultra packach :)

Jednak mateu5z ma racje, mustang jest lepszy na wyścigi :x

Na prośbę autora...

Zamykam

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...