Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Item mall (free coins)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc.

na serverze aniwow jest taki Item mall http://www.ani-wow.com/itemmall/index.php i zeby cos z niego kupic potrzebne są coins.

A na zdobycie tych pieniążków są 2 sposoby:

1. zaplacic kase z paypal.

2. zaglosowac na server na top liscie

I tu pojawia się moje pytanie, chodzi o to ze glosowac mozna co 12 godzin, a to sie nie oplaca bo musialbym glosowac codziennie przez 3msc.

Więc da się jakos "oszukac" ten system, abym mogl glosowac caly czas? albo ustawic ilosc kasy przez cheatengine'a?

P.S. Próbowałem ze zmienianiem IP na neostradzie ale to nie dziala

Opublikowano

Chodzi ci chyba o TorPark - nie dziala. Kilka innych programow tez nie dziala. 2 Bramki proxy tez niezabardzo.

A pro po AniWoW zajebisty jest :) Gram wlasnie i tez mam problem z tymi coinsami. Ludzie POMOZCIE!

Opublikowano

Juz opisywalem ten server w temacie "Na jakich Gracie serverach"

Ja polecam server AniWoW. Sa tu 3-4 realmy Aniko(blizzlike) Konoha(rate: 40 jak jest event to daja 100 ale i tak na questach leci sybko. Ten realm najbardziej polecam (caly czas sa raidy do Kara, ZA, Bt, SSC i hyjal) Fury(fun vendorzy T1-4) Berserk(fun wszystko free). Zawsze jest 1-2k ludzi na realm ;]. Sever ma system Item Mall na stronie, polega to na tym ze z paypal placimy kase i dostajemy coins lub glosujemy na server co 12 godzin i za kazde glosowanie 10coins :). (Czasami jesli mamy duzy postep w grze GMowie nagradzaja nas coinsami :D( ja ostatnio w jeden dzien wygralem na raidach 4xT6 i Bulwark of Azzinoth, co niektorym zajmuje miesiac :) w zwiazku z tym dostalem 50 drmowych coins :D) Server bardzo dynamiczny, zadbany i na czasie.

Polecam jeszcze raz.

Moje nicki na Konoha:

Rhoniin

Neltharionz

Zapraszam