Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]M27-iar a Mg36

Team W Auto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A,więc tak porównam Ci profesjonalnie w/w bronie dzięki czemu będziesz jaśniej wiedział co wybrać.

Jeśli założymy,że kupisz mg36 czyli cały ten zestaw wraz z innymi dodatkami to dostaniesz dodatkowo lufe,inne naboje jak i kolbe jeśli kupimy M27-iar tych dodatków nie będziemy mieć.

Jeśli byśmy kupili mg36 oraz M27-iar to dodatki będziemy mogli użyć z tych co dostaliśmy w mg36 czyli założymy je i do M27-iar

Także teraz wystarczy wejść na przygotowaną już stronę i mamy wszystko podane na tacy:

http://bfp4f.alchemical.ch/pl/_/13c1469f388f34e2dc2528a34b5388e568312b1b40d694923509c211a0a20ec6

Ps.Od lewej strony jest Mg36 bez dodatków później mg36 z dodatkami dalej jest M27-iar bez dodatków i z dodatkami.

Opublikowano

Szczerze teraz akurat mam m27 i powiem tak jest do bani na dalekie cele przy celowniku m145,ale przy malych/krótkich celach bez użycia celownika jest zajebista ta broń nie powiem,ale mg36 chcąc nie chcąc celniejsze i dobre przy dalekich celach chociaż bez używania celownika mg36 jest bardzo slabsze w porównaniu do m27.Ja wole jednak obierać dalekie cele dzięki czemu mam więcej expa niż z bliska.A tak btw to w m27 chcąc celować z celownika m145 za mocno się chwieje i ciężko naprawdę trafić typa jeśli tylko wystaje kawałek głowy :P z dalszego celu zaś przy mg36 nie mam takiego problemu.I żałuje,że wydałem na m27.

Opublikowano

mam mg36 z zestawem i ta broń jest kozacka od kiedy ją mam jestem zawsze 1 po 30kili+ do max 5 dedów Polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...