Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bot!

Master85

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pan Szymek
Opublikowano

http://www.bestbots.ro/buy.html

Sory za double post

Czy nie zostanę oszukany jak kupie u tego gościa?

To zaufany sprzedawca.

Gość Pan Szymek
Opublikowano

kbotik.pl

Niezaufany i nieoficjalny.

Opublikowano

www.kbotik.c0.pl - jak już podajecie strony :P koleś robi obniżki często.

wez wypierdalaj. w kazdy temat kur** gdzie pytanie jest o jakiego bota dajesz ten kbotik.c0.pl.. nikt tej firmy nie potwierdzi .. raz kuda mac kupiles u niego nie oszukal cie ale innych pewnie tak dealer z darmowa stronka phiiiiiiiiiiii..!

kkbot.eu, kamieniarz..

kbotik.com perfekcja najtaniej 6.66 euro .. przeniesienie licki 1.33 zobacz na kamieniarza jak wybula jak on ma np to za 20 zl.. dowidzenia ja za tydzien w poniedzialek kupuje u niego kbota gg i zdam ralecje jak bys chcial komentarze od niego

co to tematu ma ktos strone oficjalna o ibocie? dam like...

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

wez wypierdalaj. w kazdy temat kur** gdzie pytanie jest o jakiego bota dajesz ten kbotik.c0.pl.. nikt tej firmy nie potwierdzi .. raz kuda mac kupiles u niego nie oszukal cie ale innych pewnie tak dealer z darmowa stronka phiiiiiiiiiiii..!

kkbot.eu, kamieniarz..

kbotik.com perfekcja najtaniej 6.66 euro .. przeniesienie licki 1.33 zobacz na kamieniarza jak wybula jak on ma np to za 20 zl.. dowidzenia ja za tydzien w poniedzialek kupuje u niego kbota gg i zdam ralecje jak bys chcial komentarze od niego

co to tematu ma ktos strone oficjalna o ibocie? dam like...

www.profibot.net

PS nie raz u niego kupowałem, polecam go mam chyba do tego prawo ?

sygnacu.jpg

Opublikowano

Chodzi mi czy na tej stronie można kupić licke do KBota bez przeszkód chce znać opinie więcej niż 1 osoby

I Pytanie czy wam działa KBot bo ja mam Checking License Error ???

Opublikowano

Chodzi mi czy na tej stronie można kupić licke do KBota bez przeszkód chce znać opinie więcej niż 1 osoby

I Pytanie czy wam działa KBot bo ja mam Checking License Error ???

24 h trial Czyli Ci juz nie dziala.... musisz wykupic pelna licencje

"+"

Opublikowano

24 h trial Czyli Ci juz nie dziala.... musisz wykupic pelna licencje

jak się nie znasz to się nie udzielaj -_- to nie dlatego, że trial wykorzystany. Może nie mieć wpisanych passów jabber albo jakiś anty wir blokuje kbot CC.

@down jak jest zużyty test, pisze po sprawdzaniu licencji, że jest wykorzystana.

sygnacu.jpg

Opublikowano

no to chlopie ... zdziiwsiz sie. ja gdy jabbera nie mialem, wylaczalem zawsze tego ccka... antywir mam wlaczony na wszystko i mi nigdy nie wyskoczylo tak, kilka razy ale byly wtedy problemy z zalogowaniem sie.

"+"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...