Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Małe Elo teamu.

renzrul78lk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mój ranked team 3v3 ma elo 1310. Nie byłoby w tym nic dziwnego ,gdyby to ,że ... Mamy 6 zwycięstw (z rzędu) i 0 porażek. Natomiast team kolegi posiadał 1372 z 7 zwycięstwami i z 2 porażkami. Dodam ,że kiedy nie mieliśmy Elo jedna osoba z nas wyszła z kolejki. Co jest powodem tak niskiego Elo? Nasz team = DamyDupyZaWina

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Nowicjusz
Opublikowano

To ile elo dostajesz za mecz zależy od elo przeciwników(im wyższe to dostajecie więcej), po prostu team kolegi trafiał na lepszych przeciwników.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A nie powinno być coś takiego, że pierwsze 20 rankedów dostaje się +40/-40 elo ? Też nie wiem jakim cudem mamy tak małe elo, ponieważ kiedyś mieliśmy inną drużynę rankingową i elo wchodziło tak jak napisałem wcześniej.

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Z tego co się orientuje jakiś czas temu było tak, ze drużyny zaczynały z ELO 1000, a teraz zaczynają z 1200. To może być powodem

Opublikowano

Z tego co się orientuje jakiś czas temu było tak, ze drużyny zaczynały z ELO 1000, a teraz zaczynają z 1200. To może być powodem

Tak, ale mój team miał z 1200~~ lub 1300~~ i przeskoczyło na 1400~~, więc oni też powinni tyle mieć.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Nowicjusz
Opublikowano

No jak nie wyjaśniona?

Napisałem: To ile elo dostajesz za mecz zależy od elo przeciwników(im wyższe to dostajecie więcej), po prostu team kolegi trafiał na lepszych przeciwników.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...