Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto na ESL

JoJoY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w tym temacie chciałbym abyście zaproponowali mi jakim czołgiem grać ( Konto będzie robione od samego początku na ESL itp. Proszę tylko o propozycje czołgów za kredyty nie za premium.

Za szybkie odpowiedzi daje +.

Dałem Ci +odwdzięcz się i daj i mi :D

( Dla Ciebie to kliknięcie , dla mnie to radocha )

Opublikowano

Nie ma czołgów na ESL wiesz ile tam jest kategorii i turniejów są 4 tiery plutony 7 tierów medów wiele by tak mówić sprawdź na stronie esl.eu

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Znaczy chodzi mi o to że nie wiem jakimi grać niszczycielami na ESL ? I Czy w ogóle można ? Czy się opłaca nimi grać ?

Opublikowano

Zal mi takich osób jak Ty...przeczytaj parę razy i się zastanów ....

1 Pytanie - Jaki niszczyciel na ESL będzie najlepszy ?

2 Pytanie to niby odpowiedziałeś.

3 Pytanie - Czy się opłaca grać TD na ESL ?

Prościej już tego nie umiałem napisać..

Opublikowano

Ja pierdole nie ma czegoś takiego jaki będzie najlepszy tam są turnieje na których są np walki tylko i wyłącznie Panterą a nie zobacz na stronie esl.eu jakie są turnieje i wybierz sobie odpowiedni np taki dla TD i dojdź do danego czołgu i rób na nim skilla inaczej się tego nie da wytłumaczyć jak nie zrozumiesz to już nikt ci nie pomoże

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

jebana gra co chwile coś się pierdoli w niej teraz po aktualizacji dupa nie działa...

Opublikowano

Na esl sa rozne kategorie nie da sie przewidziec jaki czolg bedzie Ci potrzebny najlepiej graj tym co masz. Walki sa dla kazdych czolgow. Najlepiej to trzeba by bylo miec klan xD

636451494245979649038.gif

Opublikowano

I chyba tak zrobię. Gram Niszczycielami w jeden dzień wbije 4/6 Tier ZSRR . A klan to może nie tak od razu ale wystarczy wbić na byle głupi serwer TS3 i każdy aż się prosi żeby z nim zagrać. A nie teraz weź z jakimiś dziećmi graj co ubijesz 3 kile a on Ciebie zabije jeszcze, bo przez przypadek.. np strzela do Ciebie i dostałeś do 200DMG no ok zdarza się...ale żeby 3 razy ?

Opublikowano

Najlepiej w klanie z ogarnietymi ludzmi ktory znasz ale jeszcze masz za maly tier na klan, mysle ze tak na 7-8 tierze z tymi td by Cie wzieli. Co do tych dzieci nie tylko ty masz ten problem.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Nom...znaczy nie zależy tu pewnie o wiek ale o sam fakt że strzela do Ciebie albo Arta idzie na scouta... to już w ogóle przesada...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...