Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra Londyn 2012 PC

Ravoner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Lubie takie sportowe gierki. Chce ja kupic i mam pytania.

1. Czy trudne jest sterowanie? Napiszcie ogolnie tez cos o nim.

2. Czy gra wciaga?

3. Lepsze od gry Pekin 2008?

4. Czy ma spore wymagania?

5. Jaka cena?

6. Jaka jest twoja opinia o tej grze?

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Nie polecam takich gier, ponieważ aby zawonik biegł, klikasz strzałki na przemian albo jakś przycisk szybko. Kupywanie takich gier mija sie z celem.

86644391422569398124.jpgmostroilovemusic.png
Opublikowano

NIestety ale kolejna gra o igrzyskach która jest po prstu nie wypałem.

Wszystko robisz kilkoma przyciskami <bez pada nie ma sensu grać> i tak jak powiedział MostroDj po prostu szybko je musisz wciskać.

Brak licencji na zawodników i przykładowo czarnoskórzy w naszej reprezentacji wygląda trochę dziwnie.

Konkurencje są zbyt proste i nawet za pierwszym razem możesz je wygrać, a do tego szybko się nudzą.

Gra kosztuje 79 złoty, a za tą cenę, a nawet mniejszą możesz już sobie kupić o wiele lepsze gry typu Black Ops czy Fifa 12.

Moim zdaniem ta gra nie jest warta swej ceny i tak pewnie za niedługo będzie kosztować dwie dychy więc poczekaj :D

Opublikowano

nie jest ciężkie ale nudne. Wciskasz na przemian strzałkę w lewo i w prawo jak najszybciej albo w dobrym momencie musisz spację nacisnąć itp.

Ujowa gra, nie opłaca się

skpUo.png

Opublikowano

fajna zabawa, fajnie też jest posłuchać mazurka jak wygrasz:). ale nie polecam kupować, lepiej ściągnąć bo gra polega na naciskaniu klawiszy w odpowiednim momencie.

Opublikowano

grałem na padzie i tragedii nie ma, ale dupy nie urywa. grafika jest dobra, bardziej się nadaje jak chcesz pograć z kolegami.

fs_overall.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...