Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]KW1S-Jka grać

Skipper_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak grać KW1S?mam haubice z KW1 i w dodatku często odejmuje za naprawe i pociski.Jak nim grać?oraz czy wymagane jest zawieszenie[te nowe]aby udźwignąć wieżę i przyszłe działo za 17k expa?prosze o pomoc gra nim to męka trudno coś ustrzelić

xxx

Opublikowano

Nikt ci nie powie jak grać trzeba się nauczyć jak będziesz mieć na elite to będziesz zawsze na + wychodził i kasy będzie baaardzo dużo

Co do zawieszenia to sam sobie sprawdź nie masz kalkulatora? I tak lepiej jest zbadać gąski bo poprawia się mobilność

Po jak odblokujesz 85mm to będzie trochę lepiej ale na cuda nie licz dopiero z 122mm to jest koks

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Trzeba kupic zawieszenie tak samo jak reszte modulow. Gra nim jest prosta, na bitwie jestes kozakiem gdy jestes w topie. Nigdy nie jezdzij sam, najlepiej z medami. Ja nim kampie w najbardziej popularnych miejscach gdzie jest duzo wrogow.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Za bitwe tera dostaje średnio 100-200 expa czasem tylko 30-40 rzadko kiedy 500.Kw1 grałem pododbnie a dostawałem więcej.Ale szybko sie zbiera wolne doświadczenie

xxx

Opublikowano

no niestety gra kw-1s i dalszymi czołgami jest coraz cięższa bo zarabiasz coraz mniej mi pisali w grze że wogóle is-3 nie zarabia tylko ciągle wychodzi na -

Opublikowano

Za bitwe tera dostaje średnio 100-200 expa czasem tylko 30-40 rzadko kiedy 500.Kw1 grałem pododbnie a dostawałem więcej.Ale szybko sie zbiera wolne doświadczenie

Nie jestem pewien , ale wolne dośw. idzie z każdego czołgu tak samo po ileś tam procent od zdobytego dośw na czołg.

Druga sprawa to już jest VI tier , zaczyna sie ostra zabawa. Nie bedziesz duzo zarabial , ale bedziesz bardzo mocny.

Opublikowano

@Ravoner

Ja ponieważ posiadam jakąś głupią haubice z KW1 próbuje gdzieś sie przyczaić jak nie moge znaleść takiego miejsca to niestety sie pcham do wroga;[ nie wiem dlaczego w każym razie 10x razy lepiej mi idzie na mapach miastowych-Wyjątek-przełęcz[mapa]no wogóle to ja sie pcham pod ostrzał bo niemoge sie powstrzymać poprostu

@st1m wiem o tym ale nie wiedziałem że już od VI tieru:D myślałem że tak od VII w dodatku działo...zawieszenie jeszcze nie mam ale bede mieć a działo...bede z 6h zbierac -.-

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...