Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] nowe mechanizmy

AsuR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak myslicie, oplaca sie kupowac nowe mechanizmy do peta?

I co one tak naprawde robia, opowiedzcie jak jest z nimi w praktyce, beda lajki. ;)

Opublikowano

powiem tak jeden z nich jest tylko przydatny

Który? I dlaczego? bo ta odpowiedz nic nie wnosi...

Gość Pan Szymek
Opublikowano

Do d*** są działają tylko na P.E.T.. Więc nie robi to na bitkach lub coś bo i tak rzucają się na statek a nie na P.E.T.`a

A jeden z nich nie naprawia statku podczas lotu?

Opublikowano

dla mnie mechanizm combo jest dobry na alieny i bitki np. masz vege z dresem i umiejętnością na speed więc bijesz się masz mało hp oddalasz się umiejętnością włączasz mechanizm combo dodaje ci 125k hp a twój przeciwnik dziwi się ze masz pełne hp. o to mi chodzi

miszczu@

mechanizm combo naprawia polecam przydatny nawet we wrotach na dk pomógł mi ten mechanizm

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Uczeń
Opublikowano

A ja żeby nie zaśmiecać. Po zakupie tego mechanizmu reszta jest 50 % tańsza? :P

"Everyboy lies" - Hugh Laurie

ricardo_kaka_by_matth27-d4tzerz.png

Opublikowano

@up Popatrz sobie w zakladce z mechanizmami peta na ceny.

Juz wszystko jest 50% tansze.

Opublikowano

dla mnie mechanizm combo jest dobry na alieny i bitki np. masz vege z dresem i umiejętnością na speed więc bijesz się masz mało hp oddalasz się umiejętnością włączasz mechanizm combo dodaje ci 125k hp a twój przeciwnik dziwi się ze masz pełne hp. o to mi chodzi

miszczu@

mechanizm combo naprawia polecam przydatny nawet we wrotach na dk pomógł mi ten mechanizm

ja akurat mam inny tryb walki ;) oraz mam pełno botów bojowych, transferów energii a ulubiony dres to solace albo aegis ;) Więc i tak mam w pip HP ;) Ale ten drugi to bubel na 100% stabilna na P.E.T.`a po co to ? Jak na bitkach mało go się używa, a najwięcej we wrotach gdzie nie jest atakowany.

sygnacu.jpg

Opublikowano

moim zdaniem ten ten mechanizm kombo do naprawy statku jest najlepszy :) tylko paliwa pochlania sporo :) ale tatkto przydatny :) polecam .

18939be003303a1095db2b3f0c8991fb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...