Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie][PS3]Blokada

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie odnosnie blokady do ps3. Czy jezeli blokada zostala by zdjeta to moglbym sciagac gry na ps3 z internetu na komputer a potem zgrac na pendrive i podlaczyc do ps3? Czy wtedy gra dzialala by? czy moze trzeba nagrac na plyte blue-ray.

u1lc.png
Opublikowano

Ta blokada to przeróbka. Możesz przerobić konsolę z softem maksymalnie 3.55 (z tego co pamiętam).

Tak, z pendrive możesz, ale sądzę, że przerabianie PS3 jest bez sensu. Zdarzają się liczne błędy z brakiem możliwości odpalenia czegokolwiek innego poza grami.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Zgrywasz na pendrive podłączasz do konsoli i w programie do odpalania gier pokazuje ci tą grę.

szczerze? sam miałem przeróbkę i nie polecam ci gdyż to strata czasu i pieniędzy gdyż większość gier nie działa.

random.jpg

Opublikowano

Nie przerabiaj ... Znudzi ci się + konsola szybciej padnie , Dużo lepszą zabawe jak dla mnie sprawia MultiPlayer, jeżeli chcesz konsole do przeróbki to bierz jakiegoś taniego xboxa 360 i go sobie przerób a od PS3 precz

RMCF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...