Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Początek mojej przygody na PL ;) (Historyjka)

Music World

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio widziałem jak niektórzy użytkownicy mpc wstawiają swoje ss codziennie z przygody na priv serwerach. Wpadłem na pomysł wstawiać ss z mojej przygody na pl ;D Tak więc będzie. Tutaj kilka ss na początek z minionych 5 dni

:). Codziennie będę wstawia ł 1-3 nowe ss ;). Pozdrawiam i zapraszam do oglądania .

Nowe ss już jutro

;)

post-355824-0-30005000-1343726421_thumb.jpg

post-355824-0-72648300-1343726430_thumb.jpg

post-355824-0-34348000-1343726440_thumb.jpg

post-355824-0-62658200-1343726458_thumb.jpg

post-355824-0-71152600-1343726465_thumb.jpg

fs_pc.png

Opublikowano

i co w tym kurwa interesującego?

masz tam pewnie fmsa +9 sr 40%+

i inne duperele, i myślisz że będziesz bogiem na mpc, bo wbiłeś 40+ lvl.

chłopie z takim eq to ja bym już miał 70lvl+

Opublikowano

wiesz co jest chujowe? ze miales eq na start. tak to moge ci dobic 75 w tydzien~!

zrob to...

75 w tydzien ? no life + IS

PRO EQ nie mial na start..

i co w tym kurwa interesującego?

a po co komu lv jak biolog i skille czekaja? :)

Skille to Podstawa na PLU

co do tematu kijowo ze taki lv i Aura M1 :D

Opublikowano
2x i co w tym kurwa interesującego?

Jaki ty masz problem ? Wstawiam sobie ss z mojej gry na pl. Nie przechwalam się że wbiłem lvl czy coś ... Poprostu chcę opublikować swoją przygodę na pl.

Niewiem, zazdrościsz czy co ? Nie nie mam fmsa sr 40 ... . Jak taki ciekawy jesteś to ci powiem z czym zaczynałem. Grałem na tiveri wbiłem tam lvl + zrobiłem eq. Eq zamieniłem za eq na grymuarze takie jak: Boga+9, złodziej+6, ebo+9. Po sellnięciu tego wszystkiego to sobie kupiłem buffka 44 lvl, śmiertelke+9 i żelaka+9. Na reszte pracowałem sam w ciągu 2 dni w m2 wydropiłem wystarczająco itemów żeby zakupić sobie fms sr 25, biżuterie 1.5k hp i tarcze. Eq nie mam niewiadomo jakiego... . Nie rozumiem twojej wypowiedzi, nie masz i dlatego rzucasz się o niewiadomo co?.

co do tematu kijowo ze taki lv i Aura M1 :D

Gram 5 dzień, czytałem 2x aure i nie wbiła na m2 ;/ . Ale teraz z Miliona mam kilka rad to napewno skile pójdą w górę, teraz szukam oz berek żeby wbić m1 .

fs_pc.png

Opublikowano

@Topic bardzo fajnie ss'y a hejty będą były i kurwa są... to dzieci max 12 lat pamiętam kiedyś sam rak robiłem ; }

Ok ;D

Opublikowano

Jaki ty masz problem ? Wstawiam sobie ss z mojej gry na pl. Nie przechwalam się że wbiłem lvl czy coś ... Poprostu chcę opublikować swoją przygodę na pl.

Niewiem, zazdrościsz czy co ? Nie nie mam fmsa sr 40 ... . Jak taki ciekawy jesteś to ci powiem z czym zaczynałem. Grałem na tiveri wbiłem tam lvl + zrobiłem eq. Eq zamieniłem za eq na grymuarze takie jak: Boga+9, złodziej+6, ebo+9. Po sellnięciu tego wszystkiego to sobie kupiłem buffka 44 lvl, śmiertelke+9 i żelaka+9. Na reszte pracowałem sam w ciągu 2 dni w m2 wydropiłem wystarczająco itemów żeby zakupić sobie fms sr 25, biżuterie 1.5k hp i tarcze. Eq nie mam niewiadomo jakiego... . Nie rozumiem twojej wypowiedzi, nie masz i dlatego rzucasz się o niewiadomo co?.

Gram 5 dzień, czytałem 2x aure i nie wbiła na m2 ;/ . Ale teraz z Miliona mam kilka rad to napewno skile pójdą w górę, teraz szukam oz berek żeby wbić m1 .

to zycze powodzenia .. grac bodym na PLu to trzeba miec Jaja :D

Opublikowano

CO kurwa? jak ty? PADAMWGROCIE to wymyślił, ty też to zgapiłeś od niego i teraz prawa sobie do tego przypisujesz?

od samego początku wiedziałem, że jesteś j******y

Co wymyślił ? Że wstawił screeny ze swojej postaci ? i co to jest zgapione ? wiesz ile ludzi wstawiało do tego działu screeny z metina ? ... xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...