Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Shaco

bauzer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jest useless :) Ale tylko jako jungler <_< Moje ostatnie staty shaco na normal game :

26/0

12/5

16/3

19/5

Więc myślę że jest ok głownie gram ranki dlatego normale są easy ; < Ale myślę że na rankach też się sprawdza najlepiej w pierwszych 25 minutach ; ) Później jego skuteczność spada niestety przy ogarniętym teamie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja stawiam od 1.00, robię blue bez smita, biorę jako drugi skill "q"

Przeskakuje przez smoka/barona na reda przeciwników i stawiam pacynki, jak wszystko dobrze zrobiliśmy to postawiliśmy 3.

On wchodzi w pacynki: q>aa>ignite>aa 50%kill, czasami nawet jak mają flasha to pod wpływem szoku nie zdążą go użyć.

Czy zabijemy czy nie i tak dobrze na tym wyjdziemy bo bierzemy reda.

A czy jest przydatny ?

Tak, ale tylko na początku(chodzi mi o early ganki), w późniejszej fazie gry jungler taki jak malphite, nautilus czy jax jest wstanie dużo więcej namieszać.

Pomijając jungle bardzo dobra postać na TT.

Opublikowano

nie ;) niestety shaco nigdy nie byl dobry

jest jednym z najbardziej useless championow w tej grze na poziomie eve i twitcha (no moze teraz przesadzilem...bo eve dostala buffa) jak dla mnie champion do solowania turretow z 500hp i do uciekania

grajac z shaco w team gracie we 4

Opublikowano

@up szkoda ze shaco jest jest jednym z czestszych banow na rankedach ;] po za tym nie ma malego dmga jak ktos potrafi grac to wlasnie on moze pomoc teamowi w duzy sposob... po za tym eve i twitch nie sa slabymi championami wystarczy umiec nimi grac a juz sie wypowiadasz w taki sposob jakby byli do dupy... twitch teraz od stealtha dostaje na 5 poziomie 70% as to prawie tyle ile tristana na q i jeszcze twitch ma do tego stealtha (moze krotkiego ale na ganki dobrego...)

@topic byl jakis lekki nerf chyba zmniejszyli dmga z kryta od Q i zmniejszyli zasieg box'ow ale da sie grac...

Opublikowano

Postacie Useless nie istnieją bo każdą robisz coś w teamie Shaco dobrze junglujesz a Soraką supportujesz jak należy .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...