Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ems 0.56

Fonczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem "noobem" i odrazu proszę o nielekceważenie mnię ;p Mam problem. Chciałbym troszke pobotować chodzi mi o to że niektórzy zabijaja wszsytkie potwory z mapy za jednym razem i loot z tych potworkow laduje przed nim. Jak to zrobic?

Opublikowano

Zabijanie wszystkich mobow (stoisz atakujesz skillem moby na calej mapie obrywaja) zrobisz za pomoca dem (.wz editing) a z tym lootem to niewiem.

btw.nastepnym razem pisz w Podwieszonym temacie "Odpowiedzi Na Nurtujące Was Pytania. Rozwiązanie Waszych Problemów Tutaj!"

Opublikowano

a po co jest temat z prosbami,problemami,pytaniami?

@edit

jezeli chodzi o zabijanie mobow z calej mapy i ladowaniem dropow tuż przed Toba to chodzi tu o demi.

Opublikowano

@up

Dla kocow sa inne id's skillow moze przez to

@down

Niewiem jak masz poustawiane ale Dem dziala tylko na Summony koca i Slash blast. Jak masz np.Fw to uzywaj nd magic claw/fire pilar+sVac, sin nd lucky seven+sVac itd.

@2x down

Ups... niewiedzialem wina Ryzownika xD

Opublikowano

kurna znowu problem. Otwieram ten program i wpisac sciezkę i wpisuje D:\GRY\EUROPE MAPLESTORY i pisze this program.... i na koncu D:\GRY\EUROPE MAPLESTORY\skill.wz unknow version ;/

Opublikowano

Dzieki ci wielkie iRokushou juz działa hehe dobra opcja z tego jest ;] ale jeszcze jakbys mi bardziej wytlumaczyl jak zrobic ten loot przede mna ktory spada to bylbys mistrzem xD ;p

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...