Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ban 4story

xXInvictumXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć posiadam 2 kona na 4story na jednym koncie używałem hacków a na drugim nie. Dostałem dzisiaj bana na oba konta chodź nigdy nie przesyłałem goldów ani żadnych itemków na konto na którym nie używałem hacków.Macie jakiś pomysł jak wywinąć się od bana na koncie na którym nie używałem hacków ??? Z góry dziękuje za odpowiedzi.

4875_blue.png  [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Żadne braty czy coś nie pomogą w tej sytuacji - za to co wyrabia się na koncie jest odpowiedzialny właściciel. Po prostu oni mogą zbanować wszystkie konta z których korzystał dany IP jeśli na którymś z nich hackowałeś - kiedyś gdy jeszcze grałem tym sposobem poleciało mi ok. 10 kont.

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Jeśli zbanowali Cię za hacki to już możesz się pożegnać z kontami, ponieważ banują wszystkie konta korzystające z tego samego IP, tak jak napisał up.

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Znow dziecko jakies . Widac .. dostales bana na powiazanie kont .. IP . Nie placz juz bo ci i tak nie odbanuja , gm nie sa glupkami za jakich ich uwazasz ..

Opublikowano

Możesz spróbowac i napisać do supportu żeby Cię odbanowali, napisz że już więcej nie hackniesz, że zależy ci na tej grze itd. Jak to nic nie da to już nie odzyskasz kont, tylko gra od nowa bez hacków .

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...