Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champion] Vayne vs Caitlyn

Rezor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Vayne vs. Caitlyn

Zależy mi na: Mocnym DMG

Dodatkowe informacje: Posiadam aktualnie 4100 ip. Gram głównie ad carry i chcę kupić nowego do swojej kolekcji. Którego mi polecacie?

Opublikowano

To zależy, w którym etapie wolisz dominować, Caitlyn robi siekę w early game, ponieważ ma dużą rangę ale słabnie w late. Vayne za to na odwrót, Early ma bardzo słabo, mało hp i wgl trzeba last hitować od 6 lvl już lepiej można wbijać i pozwolić sobie na kill'a. Vayne to tanki anty tank, ze względu na True DMG z W. Polecałbym Ci bardziej Vayne, po prostu mam ją i wolę nią grać niż Caitlyn.

wobqx.jpg
Opublikowano

AD carry? Polecam corkiego

A z tych co wymieniles to vayne, poniewaz ma doskok, pasyw z w i walisz na 1 4% hp przeciwnika , i odepchniecie z e.

­

Opublikowano

3xUP

Cait nie słabnie w late.

Ale za to vayne to jest jeden z najlepszych jak nie najlepszy champion w late.

Więc jeżeli lubisz kosić na linii to cait, jeżeli w late to vayne.

Opublikowano

2 postacie są równe sobie ale ja poleciłbym Ci Vayne - Doskok, Odepchnięcie, Srebrne Bełty :D A Caitlyn nie lubię ^^

Opublikowano

AD carry? Polecam corkiego

A z tych co wymieniles to vayne, poniewaz ma doskok, pasyw z w i walisz na 1 4% hp przeciwnika , i odepchniecie z e.

Corkiego mam ^^

Opublikowano

Z ad carry kup sobie eza.

Aoe ulti, łatwa farma, skillshoty, łatwy harras przeciwnika, jeden z lepszych ad carry, dobry dmg, mobilny, dobry escape system.

Opublikowano

vayne :

- bełty = łatwa farma

- odepchniecie w ścianę = stun

- fikołek na q = dogonienie lub ucieczka przed przeciwnikiem <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...