Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Co zrobić żeby mody się nie gryzły ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. IndustrialCraft vs BulidCraft vs RedPower .

2. Pytanie jak w temacie (Co zrobić żeby mody się nie gryzły ?)

3. Help :)

MODERATORZE, ZANIM ZAMKNIESZ TEMAT/DASZ PUNKTY LUB ZROBISZ COKOLWIEK Z MOIMI POSTAMI/TEMATAMI NAJPIERW NAPISZ CO JEST ŹLE, A JA TO EW. POPRAWIĘ....

Opublikowano

Nie wszystkie modyfikacje są kompatybilne i nie mogą ze sobą współdziałać. Jeżeli się gryzą to jedynym rozwiązaniem jakie widzę to wykasowanie jednego, lub dwóch.

35cpqa0.png

Made by cimky in paint :)

Opublikowano

Skoro się nie gryzą to znaczy że nie działają z moim piratem :( a nie będą się też gryźć z portalgun , zeepelin , aether , CCTV (i jeszcze kilka ale poźniej dopiszę) .

MODERATORZE, ZANIM ZAMKNIESZ TEMAT/DASZ PUNKTY LUB ZROBISZ COKOLWIEK Z MOIMI POSTAMI/TEMATAMI NAJPIERW NAPISZ CO JEST ŹLE, A JA TO EW. POPRAWIĘ....

Opublikowano

Wiesz, mody jako tako się nie gryzą, tylko czasem zrobi się tak, że kilka modów będzie chciało wrzucić swój nowy item na dane id. Wtedy trzeba to pozmieniać. A jakie id nie pasuje, będziesz miał napisane w logu. Co prawda się na tym nie znam, ale może ktoś pomoże.

,,Bo bez adrenaliny życie jest nudne" ~Ja.

4tx441.jpg

Opublikowano

Właśnie , nie gram od bety alfy itp (gram 2 tygodnie) więc nie znam się za bardzo . Czy ktoś pomoże ?

Opublikowano

Industrial nie działa z Zeppelin.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

Hahahaha jak skasowałem BC i wgrałem IC to działało . I zeepelin też .

Opublikowano

Woo k*rwa, ale dowcip!

And i ain't gonna lose
'

b234x60.jpg

Opublikowano

Skoro chcesz aby mody się nie gryzły to polecam poszukanie jakiejś paczki z modami (najłatwiejsze jak dla mnie rozwiązanie).

Opublikowano

Chyba w moim przypadku nie ma rozwiązania , pobrałem Wichu1993ModPack , Minaecraft Version Changer po update minecrafta do 1.3.1 nie działa i nie da się wgrać . A Ty rutut ogarnij się człowieku . Skoro tu piszesz to powinieneś wiedzieć co piszesz .

Może jakiś odpowiednik Wichu1993ModPack a ?

Opublikowano

Działa ! Tylko chcę jeszcze installnąć BC-IC2 crossover ale jest crasch , help !

Opublikowano

hoah! Mi nie działało na wersji 1.1, więc piszę, żeby ci pomóc. A jeśli tobie zadziałało to kulturalnie napisz, a nie buracko się brechtasz.

And i ain't gonna lose
'

b234x60.jpg

Opublikowano

I Ty myślisz że sarkazmem nie wkurzasz ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...