Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Karma W Skill

Mesye Sitwon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na forum i mam pytanie co do postaci Karma - dlaczego ten skill nie zadaje obrażeń ani stworom ani przeciwnikom , w wielu poradnikach czytałem żeby go maksować ale i tak nic on nie daje :/ Czekam na odpowiedzi :)

Opublikowano

Witam na forum i mam pytanie co do postaci Karma - dlaczego ten skill nie zadaje obrażeń ani stworom ani przeciwnikom , w wielu poradnikach czytałem żeby go maksować ale i tak nic on nie daje :/ Czekam na odpowiedzi :)

Bo ten skill to jest buff dla sojusznika lub debuff dla przeciwnika.

Pewnie poradniki do karmy supporta czytasz.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Jeśli nie zauważyłeś w opisie skilla jest wyraźnie napisane

Duchowa Więź - Karma tworzy więź między sobą a sojusznikiem bądź przeciwnikiem. Prędkość ruchu połączonych promieniem sojuszników rośnie, przeciwników zaś - spada. Wrogowie, którzy wejdą w kontakt z promieniem, otrzymują obrażenia. Każdy bohater który przejdzie przez promień otrzymuje identyczną modyfikację prędkości poruszania.
Premia od Mantry: Karma przepełnia promień mocą, dzięki czemu podwaja wartość modyfikatora prędkości.
Karma na 5 sekund tworzy promień łączący ją z wrogiem bądź sojusznikiem. Prędkość ruchu połączonych promieniem sojuszników rośnie o 10/12/14/16/18/20%, wrogów zaś spada o 10/12/14/16/18/20%. Promień zadaje wrogom 80/125/170/215/260/305 (+0.7) obrażeń od magii, a modyfikacja prędkości ruchu osób połączonych promieniem obejmuje wszystkich bohaterów, którzy przez niego przejdą.
Promień zrywa się, jeśli cel jest ukryty.
Premia od Mantry: Karma wzmacnia więź, aby podwoić efekt modyfikatorów prędkości ruchu.
Cena
65/75/85/95/105/115 pkt. many
Zasięg
800

Wiadomości z oficjalnej strony Lola

Opublikowano

A mi się wydawało ze to dmg nie robi ;x

Masz wyrażnie napisane że przeciwnicy muszą przejść przez tą linke by dostać obrażenia.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Ehh te czytanie ze zrozumieniem :D Myślałem że bezpośredni atak zadaje DMG a przejście przez promień tylko spowalnia

Dzięki bardzo mi pomogłeś (Temat do zamknięcia)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...