Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nervera RPG Rozbitkowie Nowy Server ZAPRASZAMY!

poniedzialek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.png Navera RPG Diamond_%28Gem%29.png

1337425554-U363900.png

de2zjo.gifAdres IP: 77.46.22.244:25555

de2zjo.gifTyp Serwera: Adventure

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Tak

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 20

Mamy możliwość powikęszenia!

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

1337425569-U363900.png

TreeAssist , Factions , Illegalname , LWC ,

mcjobs , MineralVein ,Morephysics ,

NoWeather ,Anti Cheat ,Anti Nyan,

Catacombs, Citizens I Wiele ,Wiele Innych

:)

1337425578-U363900.png

Nauczyciel : HeadAdmin

XenOn : Admin

1337425590-U363900.png

Witaj Na Naszym Servie

Navera RPG

Serwer Jest Całkiem Nowy Ma on 20 slotów . W każdej chwili możemy dodać sloty :)

Jest to serwer o dużej inteligencji IQ

Serwer Wydaje mi się bardzo ogarnięty, gdyż jest ogarnięta Administracja

Świat adventure ! W akcji !

Po Wejściu na nasz serwer dostajesz działkę !

UWAGA: Nowość na naszym serwerze ! Wprowadzamy konta VIP

Co może VIP: Vip może być w wiosce burmistrzem. Będzie mógł zmieniać drogi! Rozbudowywać wioskę + dostaję większą działkę

Wszystko za jedyne 20 zł na cale życie!

Więcej info pod GG : Nauczyciel---> 24493369 XenOn ---> 20039581

ZaPrAsZaMy !

Opublikowano

@up:x

ogarnij to po pierwsze robisz mass spam "elo, serwer.... " - nie wnosisz nic ciekawego do tematu.. Co do serwera to nie wiem ale zastanawiam się na ile on jest? Na miecha? Czy może na tyle ile wykupiłeś go z drobnej kasy. Jeżeli zabierasz się za stawianie serwera to pomyśl trochę o jego polityce.. Jak niby ludzie mają sie zgrać na 9slotach, gdyż licząć to iż chcesz wejsc na niego i popatrzeć jak twój serwer jest "zajebisty" ... Troche nie logiczne, a ode mnie NIE! WIELKIE NIE! ;x

Opublikowano

@up:x

ogarnij to po pierwsze robisz mass spam "elo, serwer.... " - nie wnosisz nic ciekawego do tematu.. Co do serwera to nie wiem ale zastanawiam się na ile on jest? Na miecha? Czy może na tyle ile wykupiłeś go z drobnej kasy. Jeżeli zabierasz się za stawianie serwera to pomyśl trochę o jego polityce.. Jak niby ludzie mają sie zgrać na 9slotach, gdyż licząć to iż chcesz wejsc na niego i popatrzeć jak twój serwer jest "zajebisty" ... Troche nie logiczne, a ode mnie NIE! WIELKIE NIE! ;x

Ty cepie Po 1 to nie jest spam.. Tylko refresh co 1 dzien ogarze..

http://Nie działa mi avatar :<

Opublikowano

Hmm.. Refresh raczej wygląda w stylu "Ref, Refresh, zapraszam" a nie elo etc.. Dobra nie chce mi się prowadzić z Tb konwersacji, bo nie będę sie zniżał do Twojego poziomu ^^. Pozdro.

Opublikowano
Jest to serwer o dużej inteligencji IQ

Możesz mi wytłumaczyć o co ci chodziło pisząc to zdanie. Poza tym Kenwood25 na racje jeżeli chodzi o sloty. Proponowałbym ich zwiekszenie,ponieważ 5/10 slotów to chyba do gry z kolegami a nie na serwer.

Opublikowano

w kazdej chwili moge powiekszyc sloty . a pisze te posty bo co 1 dobe moge go dodac znow na glowna . -,- jesli sie komus nie podoba to nie moja wina . ! serwer jest włączony od 13 do 2-4 w nocy . serwer nie jest na 1 miesiac tylko na sporo sporo ... -,-

Opublikowano

Mhm na serwerach Hamachi nigdy nie będzie dużej iości graczy z prostego powodu: gracze są uzależnieni od właściciela tzn. mogą grać tylko wtedy gdy jest Wlaściciel.

Opublikowano

Zapraszam . ! jest 20 slotow . !

Mhm na serwerach Hamachi nigdy nie będzie dużej iości graczy z prostego powodu: gracze są uzależnieni od właściciela tzn. mogą grać tylko wtedy gdy jest Wlaściciel.

to nie serwer hamachi !
Opublikowano

serwer jest włączony od 13 do 2-4 w nocy

A więc co to jest jak na Hamachi? Wnioskowałem to po tym, że napisałeś on od 13 do 2-4. Jeżeli to nie hamachi to co to bo do dedyka też sie nie zalicza.

Opublikowano

A więc co to jest jak na Hamachi? Wnioskowałem to po tym, że napisałeś on od 13 do 2-4. Jeżeli to nie hamachi to co to bo do dedyka też sie nie zalicza.

hmm . jak to by ci tu pow . :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...