Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wykład o Murzynach.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wykład o murzynach, zacznę wstępem powiadamiającym wszystkich iż ten tekst, jak i cała jego treść nie ma na celu obrażać czarnoskórych ludzi lecz ma na celu wtajemniczyć was w temat rasistowskich wojen toczonych między białoskórymi, a czarnoskórymi. Osobiście obie rasy są dla mnie debilami, ponieważ wzajemnie nie potrafią się w niektórych sytuacjach tolerować.

Popularnym i wszechobecnym określeniem człowieka o czarnej skórze we współczesnym świecie jest słowo "Murzyn", jakże śmieszne i komiczne słowo. Natomiast "Murzyni" określają białych ludzi jako tak zwanych "Białasów". Wielu z przedstawicieli "Białasów", kojarzy "Murzynów" z mieszkańcami Afryki, żyjącymi w ubóstwie i niedoli i podstępnie się z nich śmieje, świadczą o tym chociażby kawały o czarnych ludziach.

"Co zrobić żeby murzyńskie dzieci nie biegały głodne?

Odciąć im nóżki."

Są to żarty nie świadomych, tępych ludzi którzy dotychczas nie zaznali głodu, oraz pragnienia. Nie zaznali bólu i cierpienia i ubóstwa. Codziennie przecież na świecie marnuje się tony żywności, za którą ludzie w Afryce daliby wszystko. Egoistyczne podejście białych ludzi do świata będzie wiązało się później z odpowiednimi konsekwencjami, już od starożytności chociażby w Imperium Romanum rozwijał się rasizm. Z podbitych państw Afrykańskich brano do niewoli "Murzynów" i zmuszano ich do pracy, handlowano nimi, chociaż tak też robiono z białymi niewolnikami.

Wówczas niewolnik był zwierzęciem, ponieważ nie miał nic do powiedzenia, jego właściciel mógł z nim robić co chciał. Jeżeli kobieta była zniewolona przez Rzymian, zazwyczaj jej właściciel wykorzystywał ją seksualnie by zaspokoić swoje potrzeby erotyczne. Chociaż w stosunku do Białasów takie traktowanie, zarówno niewolników jak i wolnych ludzi szybko przeminęło to Murzyni byli jeszcze przez długi czas zniewalani. Jeżeli prawdą jest to co mówią filmy o arabii z 1970-80 roku to jeszcze nie tak dawno temu bogaci "Szejkowie", wówczas gdy ujrzeli ładną kobietę natychmiast ją kazali porwać.

Zniewolona kobieta nie miała prawa się sprzeciwić swemu panu, bo jeszcze nie tak dawno temu kobiety właściwie nie miały takich praw jak mężczyźni. Szejk mając załóżmy 3-4 żony mógł robić z nimi wszystko. Każdy sprzeciw był bolesną karą cielesną dla kobiety, chciałbym zauważyć że w krajach arabskich po dzień dzisiejszy w islamie kobieta nie ma prawie żadnych praw.

Ale kontynuując o wzajemnej nietolerancji rasistowskiej nawiążę do tego że ja osobiście jestem tolerancyjny, ale mądrze. Co to znaczy? Toleruję czarnych ludzi, którzy nie szkodzą światu, nie działają przeciw komuś i nie szkodzą życiu ludzkiemu. Natomiast w ameryce są gangi, składające się głównie z Czarnuchów, których nie toleruję, bo są szkodnikami i działają na niekorzyść.

Skoro Polska jest krajem otwartym na obcokrajowców to Polacy powinni stać się tolerancyjnymi ludźmi, którzy tolerują inną rasę tak jak ja.

Wstyd mi za ojczyznę kiedy widzę jak we Warszawie, Poznaniu, czy innym Polskim wielkim mieście ludzie krzywo patrzą na czarnych, wyzywają ich i nienawidzą.

Wzajemna nietolerancja nie opiera się tylko na murzynach, ale i na rumunach, i chyńczykach.

Ilu z was śmieszyło gadanie Chińczyka? Albo ile razy baliście się usiąść co niektórzy obok "ROMA" na przystanku?

Takie zachowanie wśród nas jest niedopuszczalne, ponieważ dużo statystyk prowadzonych przez różne instytucje pokazuje że nasz naród jest bardzo nietolerancyjny.

Przez to Polska nie ma się czym chwalić, ale są też czarni ludzie lub przedstawiciele innych ras Polskiej narodowości., bądźmy dla nich w porządku.

Chociażby dla tego że są obywatelami naszej ojczyzny. Bądźmy tolerancyjni, a za razem dumni z siebie że tacy jesteśmy :)

Pozdrawiam, Pan Suavek!

Opublikowano

Ja na czarnoskórych nie zwracam uwagi. Człowiek jak człowiek, ma dwie ręce, ma dwie nogi, czym tu się ekscytować? Na pierwszy mój rzut oka nic specjalnego, jak miliony innych ludzi.

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Problem ,który przytaczasz jest tak rozpowszechniony w formie chamski żartów, gagów i innych wynalazków, że ten wykład ludzi nie poruszy. Nawet jak poruszy to o nim zapomną i wszystko będzie jak dawniej. Także gratuluje... straconego czasu...

Opublikowano

niech się pokaże ten co ma coś do normalnego murzyna nie mającego nic do świata...

Automatycznie będzie miał u mnie przesrane ;):D

Oczywiście jak? To się sam dowie ;p

Opublikowano

To, że polacy cały czas smieja się z niggerów to poprostu żarty, wiekszosc po spotkaniu murzyna na ulicy nawet nie zwróciła by na niego uwagi, a te ankiety apropo tolerancji możesz sobie w dupsko wsadzić. a debilom w polsce wyzywającym nic nieszkodzącemu im murzynowi poprostu trzeba wyjebać w pysk i nauczyć pokory. wzajemna nietolerancja jest i będzie zawsze bardzo powszechna, już od młodych lat w otoczeniu cały czas tak się kształtujemy słysząc na około wszelkie dowcipy na temat murzynów i innych ras. ja osobiście nic do murzynów nie mam, chociaz sam czesto sobie żartuje na nich temat, poprostu trzeba mieć dystans do siebie.

Opublikowano

@Up

ALE Z CIEBIE MÓŻYN ;o.

@top.

ŁĄHAHHAAHAHAHAHAAAHA DOBRY TOPIK, NIE ŻARTUJ MURZYNKU, straciłeś tylko swój czas, który mogłbyś wymienic na spacer w parku, lub grę w piłkę nożna lub inne bzdety.

Opublikowano

Chuj, jeden temat w którym będziecie teraz płakać że murzyni są ok. i nigdy z nich nie żartowaliście. (Ahh ta fałszywość polaczków)

Opublikowano

Mówienie białas, bicie we czterech jednego białego jest ok i jest to zwykła przemoc. Śmianie się, wyzywanie białych jest ok, po prostu to zwykła normalna przemoc fizyczna czy psychiczna.

Powiedzenie jednego słowa na czarnego - nawet niezwiązanego z rasą: debil, grubas to już rasizm.

Śmianie się czy wyzywanie czarnuchów jest ok.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

"MURZYNI" - Tak

CHIŃCZYCY - Nie ( nie wiem ale są pojebani- nie mylić z koreańczykami)

Cyganie "romowie" - Nie (złodzieje i kłamliwe świnie)

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

zamiast pisać ten topik to mogłeś wykorzystać ten czas na zbieranie bawełny

Patologia w twojej głowie, wyjdź z forum, nie jesteś zabawny - uświadom to sobie.

1323206721-U1.png

Opublikowano

Murzyn (czarny, jak kto woli) to też człowiek, ale mam do nich niechęć po ostatniej wizycie w Paryżu. W metrze wszyscy spokojnie siedzą, albo stoją, ale zawsze wejdzie jakiś murzyn i zacznie się zachowywać jak małpiszon. Drze się takie, ch*j wie po co i denerwuje ludzi. Najlepiej jak wejdzie grupka i się rozsiądzie, bo albo się szarpią, albo ryczą i naśmiewają na cały przedział...

7m9a.png

Opublikowano

Mówienie białas, bicie we czterech jednego białego jest ok i jest to zwykła przemoc. Śmianie się, wyzywanie białych jest ok, po prostu to zwykła normalna przemoc fizyczna czy psychiczna.

Powiedzenie jednego słowa na czarnego - nawet niezwiązanego z rasą: debil, grubas to już rasizm.

Śmianie się czy wyzywanie czarnuchów jest ok.

Przemoc OK!

Opublikowano

Ja nie mam nic do czarnych człowiek jak człowiek ,sam mam kumpla ze Stanów ,który jest czarny.

LUBISZ JEGO CZARNOM PAUE ?

Opublikowano

LUBISZ JEGO CZARNOM PAUE ?

Pozwolisz ze użyję wielu wulgaryzmów oraz w istocie wszelkich ciętych ripost, aby ci wytłumaczyć:

Że on ma kurwa czarną pałę, ty masz kurwa białą. Tylko że on ma większą, a ty możesz sobie ją narazie pomachać...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...