Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ustawienia fabryczne SE K800i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dafuq ?! ... Postanowiłem w moim k800i Przywrócić ustawienia fabryczne żeby wyczyscilo Mi dokladnie wszystko z karty pamięci i telefonu ( oprócz rzeczy które były jakoś chronione ) ... Dotarłą do mnie wiadomość że Telefon musi się zrestartować więc musiałem czekać ... Teraz po załadowaniu się telefonu nie mam żadnego interfejsu : / ... Przy włączeniu mam tylko 2 napisy po lewej i po prawej mianowicie " Select " i " Info " Po wybraniu Info nic sie nie dzieje a wyskakuje napis OK ,po kliknieciu znowu wraca do tego samego momentu po kliknieciu SELECT Telefon tak jakby się włącza ale znów nie ma żadnego interfejsu nic zero dupa zbita , co robić ? Musze coś wgrać jak tak to co : /

Wygooglowałem i nic nie znalazłem nawet na oficjalnes stronce SE i na forum także pytam , lecz mało ludzi ;/ . Może tu znajde jakiegoś znawce ?

Opublikowano

Też mam k800, telefon nie do zdarcia. Jeżeli masz kabel usb to wgraj sobie softa, nawet największa lama po przeczytaniu 2x poradnika sam zrobi softa od nowa.

Szkoda iść i płacić komuś za to 30-40zł jak to jest dosłownie 30min roboty + 30min na przygotowanie się włącznie z przeczytaniem poradnika. Ja za pierwszym razem byłem trochę przestraszony że coś zjebie ale to jest wszystko zautomatyzowane i prawie nic nie trzeba robić ;)

Poszukaj na necie poradników jak wgrywać nowego softa, jak coś nie będziesz wiedział to pisz :)

HBV27j.png

Opublikowano

No i właśnie tak podejrzewąłem że o soft tutaj chodzi ...

Ale jestem w dupie z taką robotą wole i jechać zapłacić chocby te 3 dychy za nowy soft . Dlaczego ? A bo chociażby dlatego że 95 % tych zasranych poradników jest napisana z 5 lat temu i

1- Linki powygasały ( jest mozliwosc sciagniecia z googli rozumiem , ale jestem laikiem w tych sprawach i boje się że sciągne nie odpowiedni )

2- Jak już poradnik jest skompletowany ze wszystkimi poradami i jeszcze działającymi linkami do programów to zdjęcia z dokładnym pokazaniem jak obchodzić się z wgraniem softu też wygasną .

Nawet na oficjalnej stronie K800i jest poradnik z roku 2007 i wcale nie był ani razu zaaktualizowany , wszystko jest zrąbane

Opublikowano

Na stronie Sony Ericssona jest program do aktualizacji oprogramowania. Jak masz gwarancje to jej nie stracisz. Stara nazwa to SEUS (Sony Ericsson Update Service). Nie wiem czy jeszcze tak się nazywa

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

tak nazywa sie to SEUS sciągnij to i rob wszystko według instrukcji bardzo proste to jest !! jak coś to Ci pomoge ;)

NO PAIN

NO GAIN

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...