Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows Se7eN =)

Bradas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam na swoim laptopie zainstalowaną 7'mke. Ponieważ komputer mam zawalony clientami MT2, Plikami serwerowymi, Programami i parenastoma Questami (xddd) chciałbym wgrać nowy system. I tu nakłania się moje pytanie.

Jeżeli mam swój orginalny Key do Windowsa 7 Professional 64b to dało by radę pobrać samego Windowsa z internetu, i po prostu wpisać ten mój kupiony Key? Czy to legalne?

Jak legalne to skąd mogę pobrać Win. 7 Professional 64bit'y?

Czekam na Wasze odpowiedzi MPC <3

Pozdrawiam, Sprite.

Opublikowano

Masz klucz, a nie masz płytki?

Przy instalacji wpisujesz po prostu CD-Key'a i tyle. Klucza używasz tyle razy ile chcesz na jednym komputerze.

@up

Wyjdź. Zwykłe bzdury.

@down

To jakim cudem pirackie keye działają nieskończeniekrotnie?

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Ale on ma stary klucz na którym teraz pracuje. Przy instalacji juz działać nie będzie.

Jakoś na 2latopie mam XPka i od 2lat jade na 1 kupionym cdkeyu. ;) oczywiście instalowałem pare razy windowsa.

Skąd mogę pobrać Windowsa?

Opublikowano

U znajomego formatowaliśmy system i klucz bez problemu działał 2, czy tam 3 raz wykazując oryginalność, więc...

@up

A więc pisząc na temat - spróbuj pobrać skądś Windowsa "nielegalnie", ale takiego by dało się wpisać key'a, czyli bez żadnych super auto aktywatorów etc.

Skąd takiego możesz pobrać - chomikuj na przykład.

Opublikowano

Te mam Wind 7.

No ale jak kupowałem to Dostałem płytkę

7 nielegalnie to ciężko.

Hehe, sam śmigam na 7, pobrałem chwilę przed tym jak dostałem nowego kompa. Łatwo jest znaleźć piracką 7.

Opublikowano

Ale trolujecie =D Poczytajcie w googlach! XP dało się na 1 kluczu, Win7 nie! Tutaj masz jednorazowy klucz, wiem co próbowałem wpisać kumpla klucz który dostal z komputerem i płytka.

Bullshit. Jeśli klucz jest od tej wersji systemu to podczas instalacji MUSI zaskoczyć. I o ile klucza nie używa pierdyliard osób, to z przejściem legalności nie powinno być problemów.

Wedle twojego toku rozumowania: ide do sklepu, wydaje koło 900zł na windowsa, którego mogę aktywować tylko raz, bo klucz jest jednorazowy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...