Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie Po jakim czasie ban?@M2bob@

kakaps1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś ustawiałem sobie botka na expowisku , i juz zacząłem bocić i używać pelerynek , a tu nagle jakis typek to mnie ze "O to masz pograne , ss juz poszło" , ja na to "o co chodzi , używam sobie pelerynek , to co zazdrościsz że ja mam a ty nie.?" a on oki to graj sobie GM juz ciebie sprawdzi. I mam takie pytanie jak w temacie , czy dostane bana(jestem pewny że filmiku nie nagrał bo było to za szybko) , ?? Na wszelki wypadek przełożyłem sobie eq na inne konto.

Opublikowano

Ja dobiłem 92 lv na exp bocie i się nic nie stało konto jeszcze posiadam.

Hmm myślę że i tak ss ani demka nie zrobił (ss przy exp bocie nie starczy jak jechałeś bez sh). Raczej bana nie dostaniesz :D

Opublikowano

Nie bana niedostaniesz... Typek niema nic nagranego tak żeby było widać że masz jakieś hacki, a pozatym GM wie że jest takie coś jak "Peleryna Męstwa" WIĘC BANA NIEDOSTANIESZ...

sygna1q.jpg

Opublikowano

Ustaw sobie aby bot zmieniał ch jak bedzie jakiś gracz, to nie dostaniesz :]

Robie intra/avatary/tła dla Youtuberów!  :)
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

GG 50528323! :ninja: 

Opublikowano

bana mozesz dostac tylko jak albo zobaczy to gm albo jak hs wykryje, nie da sie dostac bana za filmik, ss, wiele razy zglaszalem ludzi i mialem filmiki i banow nie dostawali, tylko gm na supporcie odpiswal:

Dziękujemy za zgłoszenie.

Gracz został dodany do listy osób pod szczególnym nadzorem.

Opublikowano

HAHAHA, głupota jak rzadko ;] mi tak pisało z 15 osób i dalej jade na wh, na sh na wszystkim co się da od miesiąca, nie masz sie czym martwić ;]

Opublikowano

Dzięki za info :) to jedziemy dalej bocic :) Jak myslicie dam rade na 55lvl wojem bodym (Aura m4 , Berek m3 , żelak+9 smocza+7 kd+3 , buty 1.5kpz , naszyjnik(narazie 1k pz ale będzie 1.5k) tarcza okragła+7 , Branza z białego złota +9 i ribek +9 sr 29 kd +3 i ebo+9 ??

Opublikowano

@kakaps1

Groził ci woj o nicku Rafaelllll ?? ^^

Jeśli tak to bana nie masz bo to ja byłem :P

Nie nie jakiś inny nick , juz dokładnie nie pamietam :D

@up ale czy gdzie dasz rade :X ?

v2 szpony :D sorki jakoś tak szybko pisałem i sie zagapiłem :D

Opublikowano

Taa jak 3/4 ludzi pisza strasza a i tak maja za duzego lenia w dupie aby to zglosic a team metin2 olewa 2 na 3 zgloszenia dot. botów :) no patrzcie :

http://scr.hu/screenshooter/9139656/ewymvut < expilem na bobie wszedl GM i pisal na ogolnym nie z /b // /m tylko normalnie z ! czy widzimy boty, koles napisal ze on oszukuje, pomylil go ze mna ja na bobie i do mnie pisal xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...