Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Ahri czy Zyra

Wakizashi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zyra zrobisz dmg z passywa i z sadzonek troszkę i ma dosyc fajny ult pomocny w tf.

Ahri jest dosyć mogilna i jej ult jest wielkim ultem bo możesz łapac jakieś uciekające fragii typu ene ad carry.

Osobiście wolę Ahri :P

Opublikowano

Asik, jak ty grajac Zyra robisz dmg z pasywki to chyba czesciej giniesz niz zabijasz :D

Ja bym polecil Zyre 2 sadzonki (pierwsza aktywujesz E drugą Q) + ulti i możesz robić pentakill

fragi są łatwe a i nie giniesz czesto bo możesz zatrzymywac przeciwnikow z E

a jak juz zginiesz to możesz dobić nieuchronnymi obrażeniami

najprostsze dmg to W+E (sadzonka bije i spowalnia przeciwnika)

wszystkie skille trafiają w wielu przeciwnikow a W możesz używac do stawiania w zaroslach lub bic wilki nie schodząc z mid'a

pasyw jak Q u Ahri

Q jak u Brand'a (tez q)

W pasyw, może jak u Zielan'a (W zwieksza odnowienie umiejetnosci) + sadzonki jak grzybki u teemo ^^ (dziala na podobnej zasadzie)

E jak u Kong'Maw (tez E)

R cos jak ulti nunu połączone z Q Cho Gath'a

oczywiście nie są takie same (to tylko porownanie, w grze nie ma się wrażenia, że to 'zlepek' tych postaci), jak dla mnie postać jest świetna

Hejo

Opublikowano

@up Grałam nią na becie i osobiście mi się nie podoba :D poza tym chodziło mi tu o coś w stylu " choler*y dmg z passywa" a nie o ciągłe padanie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...