Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy hosting www 10 GB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj chciałbym zaprezentować darmowy hosting www dejm.pl

Cechy :

- Pojemność Konta 10 GB

- Transfer 100 Gb/msc

-cPanel za darmo w pełni PL

-PHP 5,MySQL 5,Curl

-Kreator stron

-Uptime 100%

Po co płacić skoro można mieć takie parametry za darmo ? warto wypróbować

Opublikowano

Fajnie się zapowiada. A jak z CRON'em, i obciążeniem serwera ? Chodzi mi oto czy mając dobrego neta z wysyłem gdzieś 250 Kb będę mógł wysyłać pliki lub pobierać z tą prędkością 100 Mb ? Bo tak miałem stronę na darmowym hostingu to zrył się cały hosting po 5 minutach przez jeden komp bo ustawiłem za częste wysyłanie POST (callback ^^ - Bartek wie oco chodzi chyba)

A zapomniałem dodać - Ile baz ma użytkownik i jaki będzie adres strony ? mojastrona.dejm.pl czy inna ? No i czy jest możliwość podpięcia własnej domeny PL.

Opublikowano

Ja jescze chcialbym sie spytac o reklamy sa jakies? Czy mozna stawiac gry na tym hostingu? (Niby w dziale o tworzeniu gier ale lepiej zapytac)

Opublikowano

Można powiedzieć że dobry hosting... wiadomo darmowy

Za rejestracje z reflinku dostajecie pare goals/gifts wy chyba 4 ja 2 uczciwe

Opublikowano

wszystko fajnie pięknie ale dlaczego tylko menu jest po polski reszta po angielsku..

Opublikowano

wszystko fajnie pięknie ale dlaczego tylko menu jest po polski reszta po angielsku..

Ja mam wszystko po Polsku (nie mam konta, więc mówię to co widzę jako niezalogowany)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Fajnie się zapowiada. A jak z CRON'em, i obciążeniem serwera ? Chodzi mi oto czy mając dobrego neta z wysyłem gdzieś 250 Kb będę mógł wysyłać pliki lub pobierać z tą prędkością 100 Mb ? Bo tak miałem stronę na darmowym hostingu to zrył się cały hosting po 5 minutach przez jeden komp bo ustawiłem za częste wysyłanie POST (callback ^^ - Bartek wie oco chodzi chyba)

A zapomniałem dodać - Ile baz ma użytkownik i jaki będzie adres strony ? mojastrona.dejm.pl czy inna ? No i czy jest możliwość podpięcia własnej domeny PL.

Tak domena jest dejm.pl mozna oczywiscie podlaczyc wlasna

Zapraszam na mój serwer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...