Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] sens gry metin2?

Eryk.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej

przegladajac ciekawe filmiki dotyczace metina wpadlem na mala recenzje metina. czy to oryginalna recenzja czy nie nie wiem;] mi się wydaje ze ona przedstawia wszystkie zalety tej gry. moim zdaniem ta gra jest takim typem gry jak cs. takiej gry sie nie poprawia. ona jest dobra sama w sobie. ja uwazam ze jej najlepszy czas byl moze na zbugowanych nieco plikach ale najlepszych;] zobaczcie i ocencie http://www.youtube.c...OQHo6u8mI8 czy ta recenzja pokazuje prawdziwą "frajde" gry a nie tylko monotonne spędzanie czasu na zbieraniu doswiadczenia;]

Opublikowano

jeśli możesz nie graj w to. ja żałuję że tego zasmakowałem -,-

chyba że masz silna wolę

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Graj, graj. Ale na dobrych serwerach, na prawdę bardzo fajnie jest, możesz poznać wiele znajomych dobrych. Ale i przejechać się możesz na noobkach.

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

Musisz wybrać server , który cie wciągnie do gry i bedzie dla ciebie ciekawy.

Mnie właśnie tak wkręcają hard-y ;)

9bix.png

Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl !

Opublikowano

największą frajdę w metinie daje mi zdecydowanie PvP, PvM jakoś mnie nie jara. Lubie być lepszym jak chyba każdy, a najwięcej funu mam z bicia "kozaków" i "spinaczy" takich się najfajniej bije :D

co do recenzji, jest trafna w jakiś 50% ponieważ każdy w metinie lubi coś innego.

Opublikowano

pvm jak i pvp scisle powiazany z soba jest, im wyzszy level, tym wieksze punkty statystyki, im wiekszy lv tym wieksza mozliwosc dobrania ekwipunku, skonczone misje biologa itp .... co by nie bylo gra metin jest schematyczna.

Opublikowano

Bardzo fajny filmik.

Pamiętam jeszcze czasy Metina kiedy nikt nie miał 99lv i wszystko było tanie, ale zdobywanie yangów było trudne.

Teraz już bardo dużo ludzi posiada owe lv na globalach więc nie ma sensu już grać.

Moim zdaniem teraz trzeba czekać na nowe prywatne serwery i grać na jakimś w swoim stylu.

Mi osobiście podobała się gra na serwerze prywatnym. Miał on nazwę AferiaMt2. Teraz moim zdaniem warto zainteresować się serwerem AvementMt2 :)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Ja pamiętam jeszcze metina sprzed około 5-u lat. Kiedy teraz zacząłem grać od nowa, to wszystko sie zupelnie zmieniło. NIc już nie jest takie jak kiedyś.

89103721239148360819.jpg
Opublikowano

No wszystko się zmienia... Ale czy na lepsze? Nikt tego nie powiedział... ;) Kiedyś to się expiło na BO od 40 do 55 lvla i to w 3 osoby w pt najmniej, teraz to żadkość... Każdy od 45 leci do v2 od razu... Każdy szybko lvl wbija... Nigdy już nie wrócą stare dobre czasy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...