Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Voice changer

Lionwoj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

wie ktoś co zrobić by na ts jakoś słyszano mnie głosem z Voice changer diamond, chciałem podenerwować kolegów z gildi ale słyszę te trolowate głosy tylko ja:D

Ewentualnie znacie jakiś program do zmiany głosu który działa na ts:D

Dam like za pomoc

Opublikowano

Musisz wejść w opcje teamspeak3 i capture, następnie w mikrofon wybierasz mikrofon (scream bee) - jakoś tak, wtedy masz zmieniony głos.

Opublikowano

Up to już zrobiłem, chodzi mi o to że pobrałem ze stronki ich nowe głosy i zainstalowałem i tam gdzie się wybiera nie mam ich, więc jak je dodać?

Opublikowano

no ja też nie potrzebuje podkręcić swojego głosu wręcz odwrotnie chce podenerwować kolegów z gildi takim cieniutkim głosikiem:D

Opublikowano

Jak @UP , tez bym chcial potrolowac ludzi na ts, zrobilem tak jak pisal "EdzioSkarpeta" i cos mi nie dzialczy , nawet nie slychac mnie na ts 'mojego prawdziwego glosu' .

@HELP!

Opublikowano

Pojebaliście ustawienia ;) Tak ciężko spenetrować konfigurację MorphVox i zobaczyć co i jak? Program ten tworzy wirtualny mikrofon który "nagrywa" zmieniony głos a przez system wykrywany jest jako fizyczny. Po prawej na dole na pasku zadań masz głośniczek, PPM -> Urządzenia do nagrywania i szukaj tam listy urządzeń, zmień domyślny na ten od MorphVox.

Opublikowano

mi normalnie działa to:D ale chciałbym dodać nowe głosy:), zainstalowałem je ale ich nie mam nadal;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...