Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy czołg premium do zarobku.(Is-6 vs Lowe)

azpals

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Który czołg w grze premium jest najlepszy do zarobku i fajnego odbycia bitwy? Podobno Lowe'a wszyscy polecaja i jeszcze niektórzy Is-6. A wedlug was który jest naj do powyższych kryteriów?

(Cena się nie liczy)

Opublikowano

Jeżeli umiesz grać to T34 będzie dobrym wyborem z grania tym czołgiem jest dużo przyjemności i kasy tylko trzeba ogarnąć ten czołg

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ja rowniez polecam t34 nauczylem sie nim grac, wystawiam wieze i chowam kadlub - wszystko rykoszetuje i zadaje 300-500 dmg. Ostatnio 129k kredytow z bitwy przywiozlem. Co do porownania is-6 z lowe to wybralbym lowe ma bardzo szybkie zgranie celownika i szybkostrzelnosc.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Ja rowniez polecam t34 nauczylem sie nim grac, wystawiam wieze i chowam kadlub - wszystko rykoszetuje i zadaje 300-500 dmg. Ostatnio 129k kredytow z bitwy przywiozlem. Co do porownania is-6 z lowe to wybralbym lowe ma bardzo szybkie zgranie celownika i szybkostrzelnosc.

A ty kupiłeś T34 czy miałeś go już wcześniej?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

(Is-6 vs Lowe) on chce wybrać między lowe a is-6 a nie wy mu piszecie t34 więcpolecam lowe ponieważ is-6 to gowno slabe dzialko

Ty chyba czytać nie umiesz

Podobno Lowe'a wszyscy polecaja i jeszcze niektórzy Is-6

Nie mówi że chce lowe albo is-6 tylko ze je polecaja

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

(Is-6 vs Lowe)

kurde wszystko tlumaczy albo is-6 albo lowe widać że nie znasz znaczenia vs ....

Znam ale napisał też to:

Witam. Który czołg w grze premium jest najlepszy do zarobku i fajnego odbycia bitwy?

A więc to ty czytasz nie uważnie

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Znam ale napisał też to:

A więc to ty czytasz nie uważnie

Ale flap pl spójrz tutaj

Witam. Który czołg w grze premium jest najlepszy do zarobku i fajnego odbycia bitwy? Podobno Lowe'a wszyscy polecaja i jeszcze niektórzy Is-6. A wedlug was który jest naj do powyższych kryteriów?

(Cena się nie liczy)

Powyższe kryteria to chyba właśnie to IS-6 vs Lowe :P W każdym razie ja kłocic się nie będę.

----------------------------

Jak wyżej polecam ci T34 amerykańskiego , jest bardzo dobry , sam nim grałem. Także grałem Lowe i mam wrazenie ze lowe troszke lepsze działo , ale pozatym T34 ma sporą moblinosc. Duży pancerz który czasem ciężko przebić robi swoje (T34(

A is jakoś mnie nie przekonuje , słaby pancerz jak na taką cene.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...