Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM]World Racing 2

TracerxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuję tej gry -

. Przeszukałem chyba setki stron i nie mogę znaleźć. Gdyby ktoś wiedział skąd to można pobrać lub zakupić to bardzo bym prosił o info. Daję Like :D
Opublikowano

Właśnie taką samą grę pobrałem i to nie jest to ;/ . Niby ta sama nazwa ale nie ta sama gra, tu są tylko i wyłącznie same wyścigi ;/ .

Opublikowano

Szukałeś na jakiś portalach aukcyjnych gry? Ona posiada jakąś dłuższa nazwe?

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Bo to co Ty podałeś w linku z YouTube to pierwsza część WorldRacing,czyli Tobie chodzi o to co na filmiku? Jeżeli tak to jest to WorldRacing/1

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Pitch_Black, jesteś pewien, że to jest World Racing 1 ? Bo w każdym filmiku tej serii na youtube, jest zawsze WR2. Ja znalazłem coś tego typu ( http://down-gs.net/g...g-2-1-link.html ) . Tylko, że raczej to nie to. Próbowałem się skontaktować z wiarą od tych filmików na yt, ale nikt nie dał odpowiedzi. A jeśli z tym by mi nie wypaliło, to czy polecacie i znacie jakieś fajne symulatory samochodów właśnie typu World Racing ?

edit: znalazłem właśnie coś z tego typu

http

:

//cenowarka.pl/eu/72430

, i to jest dużo inna gra od tej której ja wstawiłem z tą Vectrą tu proszę :

Opublikowano

Hmm, może Need For Speed :)

To o co prosisz to chyba nie WR

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Nie wiem, nie mam pojęcia, gra naprawdę super ale jest chyba zbyt stara, żeby ją teraz poszukać. Dzięki wam za chęć w pomocy. :) Polecą Lajki .

Opublikowano

Temat zamykam. Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania pisz na pw, otworzę. ;)

8can.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...