Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] TenToJa

TenToJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1321130971-U250803.png

Tematyka: Odnowienie fotki

Kolorystyka: Możecie pokolorować zdjęcie,

Dodatkowe informacje od zlecajacego: Chcę abyście usunęli te linie od zginania i w prawym górnym rogu to zagiecie. Jest to bardzo ważne, ponieważ jest to moja babcia, już nie żyjąca, której nie poznałem, licze na waszą pomoc w wykonaniu tej prośby. Zdjęcie dodałem w spoilerze

post-678500-0-59473900-1343678209_thumb.jpg

Opublikowano

Usunięcie tych zagięć jak dla mnie graniczy z cudem, ale spróbuję to zrobić jak nie dzisiaj to jutro. Mógłbyś dokładniej powiedzieć jak pokolorować to zdjęcie ?

@Postaram się ale nic nie obiecuje

mg7k04q.jpg

Opublikowano

hmm, jak możesz to usuń tylko zgięcia, pokoloruje sam sobie twarz itp:) Kolorowanie ogarniam w miarę,a usuwanie zagięć w ogóle. Jeżeli usuniesz to dam 5 dniowy limit like:)

Opublikowano

Jak dla mnie, to usunięcie tych zagięć i kresek też jest awykonalne. Spróbować można.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Powiem tak, jest to do zrobienia, ale zajmie mi to kilka dni. Efekt godzinnej pracy :

80f369c19046b.png

Wczoraj miałem połowę zrobione ale jak doszedłem do włosów i twarzy to powiem ci, że będzie ciężko usunąć a zarazem zachować oryginalność.

Opublikowano

hmm daniel jak możesz to wrzuć tą połowę, Cristiano dzięki wielkie, od dzisiaj zaczynam Cię lajkować, a tematu nie zamykaj do czasu aż daniel nie wrzuci tej fotki, jak ją ma.

Dzięki wielkie

Opublikowano

Dzisiaj wrzucę tobie ale potem jakoś pod wieczór

po 30 min roboty aktualnie mam coś takiego

1343745341-U255743.jpg

Jak będziesz chciał mogę dokończyć

Jak się uda to pokoloruję

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...