Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Pantheon - Spartan

Extazy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pantheon.png

1. Wstęp

2. Historia

3. Plusy i Minusy

4. Summoner Spells

5. Rozdawanie umięjetności

6. Opis Umiejętności

7. Masterki

8. Runy

9. Build

10 .Podsumowanie

Wstęp :

Cześć w tym poradniku opisze wam trochę pantheona.

Jak dla mnie jest to bardzo dobra postać.

Historia :

Wysoko ponad chmurami, na Mount Gargantuan, mieszka plemię oddanego ludu znanego jako Stanpar, który czci walkę i wojnę jako przedostatnie formy sztuki. Stanpar pamiętają Wojny Run szalejące w Runeterrze i wiedzą, że League of Legends może jedynie powstrzymać rosnące fale przemocy na pewien czas. Każdy członek plemienia wychowywany jest na zdyscyplinowanego i okrutnego wojownika, który decyduje się walczyć z Noxianami lub Demacianami tylko wtedy, gdy nierówny rozkład sił wynosi jeden do dziesięciu na korzyść wroga. Wojownicy Stanpar wyszkoleni są, by zabijać gołymi rękoma tak skutecznie, jak tylko pozwala na to sztuka walki, oraz zaciekle władać wieloma zabytkowymi broniami plemienia. Skarby takie przekazywane są z pokolenia na pokolenie, a w ich sercu zaklęta jest mistyczna natura Runeterry.

Relikwie te są najgroźniejszymi, jakie istnieją - więc nie ma w tym nic dziwnego, że w League of Legends znalazły się za pośrednictwem Pantheona. Wojownik o kamiennej twarzy jest chlubą swojego ludu, a jego egzystencja hymnem na cześć sztuki walki. Pantheon odebrał jako zniewagę fakt, że mieszkańcy Valoran zawiązali organizację mającą zastąpić wojnę, zwerbowali do niej tak zwanych bohaterów, a przy tym wszystkim nie wzięli pod uwagę ludu Stanpar. Błogosławiony przez swoje plemię oraz uzbrojony w relikwie swoich przodków, zstąpił do League, żeby pokazać im prawdziwego wojownika. Nie dba o to, przeciwko komu walczy, ani o sławę i prestiż bohatera League. Żyje wyłącznie dla tradycyjnej chwały bitewnej. Dopóty będzie odczuwał niezaspokojone pragnienie zgładzenie wroga, dopóki będzie oddychał.

'Liczyłem na większe posiłki z ich strony'. - Pantheon, stojąc pośród rozgromionego batalionu Noxian.

Plusy i Minusy :

+posiada stuna

+dzięki pasywowi może uniknąć ataku

+ fajne ulti

+ dobry harras.

- łatwy do z gankowania

- trudno wymierzyć z ulti

- żadnych skilli żeby wyjść z trudnej sytuacji dlatego bierzemy flesha ;]

Summoner Spells :

Flash.png + Ignite.png

Rozdawanie Umiejętności :

ble_ble.jpg

Opis Umiejetności :

pantheon-spear-shot.pngRzut Włócznią - Pantheon ciska włócznią we wroga, zadając mu obrażenia.

pantheon-aegis-of-zeonia.pngEgida Zeonii - Pantheon skacze na przeciwnika i uderza tarczą, ogłuszając go. Po zakończeniu ataku, przygotowuje się do zablokowania ciosu.

pantheon-heartseeker-strike.pngCios w Serce - Pantheon skupia się oraz wykonuje 3 szybkie ciosy, zadajac bohaterom podwójne obrażenia.Lepiej wyczuwa też czułe punkty przeciwników, zadając ciężkie, automatyczne trafienia krytyczne wrogom, którzy mają poniżej 15% punktów zdrowia.

pantheon-grand-skyfall.pngWielki Skok - Pantheon zbiera się i skacze na cel, uderzając wszystkich przeciwników na danym obszarze.Wrogowie,znajdujący się bliżej punktu lądowania,otrzymują większe obrażenia.

Masterki :

zzz.jpg

Runy :

xxxxx.jpg

Build :

Zaczynamy z 1doran.jpg potem tabi.jpg lub xddd].jpg

następnie składamy a1.jpg

potem w0w.jpg i xd1.jpg

następnie składamy aa.jpg teraz sprzedajemy dorana i kupujemy aa1.jpg

Podsumowanie :

Mam nadzieje ze wam pomogłem,to jest mój pierwszy poradnik ;]

Opublikowano

Trochę mało się rozpisałeś, możesz dodać fazy gry albo przynajmniej przeliczniki przy skillach. Do buildu możesz dodać jakieś sytuacyjne.

To bardziej build niż tut.

Opublikowano

Trochę mało się rozpisałeś, możesz dodać fazy gry albo przynajmniej przeliczniki przy skillach. Do buildu możesz dodać jakieś sytuacyjne.

To bardziej build niż tut.

okey dziękuje że to napisałeś niedługo tym się zajmę ;]

Opublikowano

Hm.Trochę słabo z masterkami,po co crit dmg? W runach brak ad.W buildzie useless infinity i doran na start.Brak m.res w itemach.

Hm.Trochę słabo z masterkami,po co crit dmg? W runach brak ad.W buildzie useless infinity i doran na start.Brak m.res w itemach.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Imo masterki 21/9 lub 21/0/9 byłyby lepsze.

Build mniej więcej dobry ale ja bym kupił jednak troszkę m.res,

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

CO TO ZA KURWA PLUSY I MINUSY WIDAC ZE Z DUPY

btw build popierolony bo sie startuje z butami i 3 potami (to chyba powinno byc jasne dla kazdego od 235326437547856 patchow wstecz) i sie do kurwy kupuje jak najszybciej brutalizera. Build gowno 0 armor pen tyle co z runek to se wsadz w dupe, pantheon bez penetracji to jak pantheon bez skilli wiec SPIERDALAJ Z TYM BUILDEM NA BOTY

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To tak, zaczynamy:

-Pantheon to jungler

-Masterki 9/21/0

-Never start with doran...

-build powinien byc pod bruisera

-Runy as+armor+m res per lvl+movement speed

-Brutalizer i atmog to core dla niego

Opublikowano

Itemy...

kpisz sobie ze mnie?

Buty x3 potiony > x2 Dorany > Brutalizer > IE > Mallet > BT > GA

Podsumowanie :

Mam nadzieje ze wam pomogłem,to jest mój pierwszy poradnik ;]

Zajebiste podsumowanie.

Plusy "fajne ulti" - ......... Co to ku**a ma znaczyć?

Nie ma early, mid i late game opisanego...

2/10

Badziewny poradnik.

You MAD?

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...