Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Aftermath

OZUMIK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Informacje ogólne

Ujawniono informacje o czwartym już DLC1 do niesamowitej gry, którą jest Battlefield 3. Jak wielu z Was wie, zwie się ono "Aftermath", co w tłumaczeniu na polski brzmi "Dogrywka", które będzie przedostatnim planowanym DLC, które będzie jeszcze przed End Game, o którym jak na razie nic nie wiadomo. Aftermath ukaże się w grudniu, dokładniej daty niestety nie znamy. W czekaniu na ten dodatek na pewno pomoże nam Armored Kill, które zaplanowane jest na wrzesień, lecz nie o nim chciałbym tutaj pisać.

658af47a625786660fffe840806c8643,61,1.jpg

Oficjalna oraz jedyna grafika dodatku Aftermath

Ogólnie o Aftermath

DICE poradziło sobie już z fanami takich map jak Operacja Metro [Close Quarters] czy dużych map na których walka toczy się na naprawdę duża skalę [nadchodzące Armored Kill oraz Back 2 Karkand] i postanowiło postawić na mapy średniej skali, takie jak Wielki Bazar. Najprawdopodobniej nie będzie tutaj dinozaurów, tak jak myśleliśmy patrząc z nadzieją na "flarę", którą trzyma żołnierz biegnący na okładce.

battlefield-3-aftermath.jpg

Co będzie nowego?

Zapowiedziane są cztery nowe mapy w stylu "Szturm na Karkand", lecz nadal znacznie się od niej różniące. Jak zapowiedzieli twórcy, miejsca w których dane nam będzie szerzyć Mordor [Tarcza dla tych, którzy wiedzą o czym mówię] będą po kataklizmie, którym jest trzęsienie ziemi. Spodziewamy się więc mnóstwo okienek i innych dupereli, które na pewno zostaną ciepło przyjęte przez niedocenianą i grupę graczy grającą zwiadowcami. Co za tym idzie, na mapach będzie mnóstwo kurzu, dymu oraz piasku, który znacznie będzie ograniczał widoczność, na czym również skorzysta Wsparcie, które będzie mogło prowadzić ogień niemal cały czas. Zapowiedziano również nowy tryb gry, o którym jeszcze nie mogę nic powiedzieć. Zostaną też dodane nowe zadania, a, co za tym idzie, najprawdopodobniej nowe bronie, chyba że DICE zdecyduje się np. na kamuflaże lub inne niekoniecznie potrzebne rzeczy. Tradycyjnie niemal, będą nowe osiągnięcia i nieśmiertelniki. Jedną z ciekawszych nowości, przynajmniej dla mnie, będzie dodanie nowych pojazdów. Bynajmniej nie mam tu na myśli kolejnych czołgów czy helikopterów, które, nawiasem mówiąc, też zostaną dodane. Otóż zapowiedziano zmodyfikowane cywilne oraz wojskowe pojazdy. Czy możemy spodziewać się motoru z Pechenegiem zamontowanym na kierownicy? W jaki sposób będą zmodyfikowane pojazdy? Grudzień dostarczy nam odpowiedzi na te i wiele innych pytań. Jak zawsze, posiadacze konta PREMIUM2 będą mieli dostęp do dodatku 2 tygodnie wcześniej.

Wstępna prezentacja Aftermath oraz Armored Kill na targach Gamescom:

http://www.youtube.com/watch?v=MotA8QF85q0

Mam nadzieję, że spodobały wam się zarówno informacje, jak i sam temat, w który włożyłem sporo pracy. Nie ma tu ani kawałka tekstu skopiowanego z innych for, wszystko pisałem sam, tak, aby Wam jak najwygodniej się czytało. Jeśli uważasz że zasłużyłem, kliknij zielone "Lubię to" znajdujące się pod postem po prawej stronie, za co z góry dziękuję.

Indeksy:

Odnośnik do pkt. 1.: DLC- Downloadable Content- dodatek do gry, zazwyczaj płatny

Odnośnik do pkt. 2.: PREMIUM- Dokładne informacje na temat konta premium w Battlefield 3 znajdują się w poniższym linku:

http://www.battlefield.com/pl/battlefield3/1/premium

Źródło:

http://www.battlefield.com/battlefield3/1/aftermath

Opublikowano

w końcu coś powstanie w myśli o zwiadowcach !

co do map to pewnie będą podobne w stylu misji z singleplayera '' powstanie ''.

miło by było gdyby też wprowadzili flary :D

random.jpg

Opublikowano
Jeśli uważasz że zasłużyłem, kliknij zielone "Lubię to" znajdujące się pod postem po prawej stronie, za co z góry dziękuję.

Aleź to jest żałosne.... nawet modzi tak spamują w każdym temacie. To forum upada...

Opublikowano

Jacy modzi? Nie wolno mi poprosić o lajka jako satysfakcję z wykonanej pracy?

Rób co chcesz... proszenie o lajka jest żałosne. Czy ilość lajków powiększa waszego E-penisa?
Opublikowano

Nie, ale pozwala mi widzieć, że moja praca jest przydatna dla innych i im się podoba oraz mnie to motywuje do dalszej pracy. Po <>uja to piszesz? Nie podoba ci się forum to po co je przeglądasz? Nie podoba się? Wypad.

Opublikowano

w końcu coś powstanie w myśli o zwiadowcach !

co do map to pewnie będą podobne w stylu misji z singleplayera '' powstanie ''.

miło by było gdyby też wprowadzili flary :D

W końcu coś powstanie w myśli o zwiadowcach? tak konkretnie o zwiadowcach? ojj a niby inne nie są też z mysla o zwiadowcach robione? WEZ MLOTECZEK I PIERDOLNIJ SIE W CZOLECZKO N00BIE.

No tak ogólnię co do tematu to mam nadzieję że tych ruskich zastąpią tym PLR a amerykanie beda mieli takie miejskie stroje jak na zdjęciu, chyba ze nowa frakcja vs nowa frakcja? taka odmiana, bo USA vs RU to juz FCHUJ nudzące. Z tego co mi wiadomo to będą przerobione pojazdy cywilne do użytku + pojazdy do przewozenia piechoty jak kolwiek sie to wymawia czyli jakies standardowe DPV, buggie, HMMV

Processor: Intel Core i7-3960X 16 GB RAM

Grafika: Gigabyte ATI Radeon HD7950 3GB DDR5

Karta dzwiękowa : Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty champion

Dysk: 3 TB + dodatkowy 1 TB + zewnętrzny 500GB :3

Happy-Forever-Alone-Guy-Meme-Face-Blank-Template-340x200.jpg

Opublikowano

Przestań odświeżać ten temat, masz prawo, ale jeśli nikt się nie wypowiada to po kiego nabijasz posty ?-.-

50 postów - jest

100 postów - jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...