Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Złamanie Hasła Excel

M@niek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Potrzebuję pomocy w złamaniu hasła do dokumentu excela 2003. Próbowałem tych typowych programów znalezionych w google, ale niestety zajmuje to kilka do kilkanastu dni, żeby złamało hasło. Jest ktoś w stanie mi w tym pomóc ? Pozdro

Aha i oczywiście wszystkich którzy pomogą w jakikolwiek sposób wynagrodzę 5* ;)

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Jeśli juz ktoś znajdzie to proszę o podani tez dam 5*...

Tez szukałem w googlach i tam są tylko płatne...

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

Opublikowano
Jeśli juz ktoś znajdzie to proszę o podani tez dam 5*...

Tez szukałem w googlach i tam są tylko płatne...

Jak znalazles tylko platnego to poszukaj na warezach cracka/cdkeya i po sprawie.

76561198001815076.png
Opublikowano

Hmmm, dlaczego kilka dni, kilkanaście, albo wo ogóle :D? Nie jestem pewien, ale większość programów łamiących hasła opiera się na metodzie Brute Force(Wykorzystującej ASCII), zakładając że hasło ma 6 znaków, może zawierać "ą" "ć"(sprawdzana jest każda możliwość, czyli jeśli hasło ma 6 znaków, wypróboje wszystkie cyfry od 0 do 999 999 ^^) etc, może to trwać baaaardzo długo. Nie znalazłem nigdy innego (działającego) programu do łamania haseł ... ;( A szkoda, bo by się przydało ;P

PS. Dobrze gdy wie się ile hasło ma liter, czy zawiera tylko duże lub małe litery, same litery, same cyfry albo może cyfry i litery ;P

Ogólnie, wszystko o pw ;P

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

Opublikowano
Hmmm, dlaczego kilka dni, kilkanaście, albo wo ogóle :D? Nie jestem pewien, ale większość programów łamiących hasła opiera się na metodzie Brute Force(Wykorzystującej ASCII), zakładając że hasło ma 6 znaków, może zawierać "ą" "ć"(sprawdzana jest każda możliwość, czyli jeśli hasło ma 6 znaków, wypróboje wszystkie cyfry od 0 do 999 999 ^^) etc, może to trwać baaaardzo długo. Nie znalazłem nigdy innego (działającego) programu do łamania haseł ... ;( A szkoda, bo by się przydało ;P

PS. Dobrze gdy wie się ile hasło ma liter, czy zawiera tylko duże lub małe litery, same litery, same cyfry albo może cyfry i litery ;P

Ogólnie, wszystko o pw ;P

Metoda słownikowa może zadziałać szybciej... jesli haslo jest w slowniku ( a w 90% przypadkow tak wlasnie jest ).

Pozdrawiam.

Opublikowano
Jak znalazles tylko platnego to poszukaj na warezach cracka/cdkeya i po sprawie.
ale chodzi o to, że zanim go ściągniesz musisz wysłać sms'a...

google.pl

pomoglem? daj 8*

nie pomogłeś... nabijasz tylko posty a poza tym to było napisane, że w google nic nie ma

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

Opublikowano

znalazlem cos takiego na googlach

Wiem, że to już nie aktualne ale gdyby ktoś jeszcze potrzebował takiej pomocy to można inaczej

zainstalować OpenOffice - jakiś starszy (sprzed 2004) albo odpalić z linuksa

i można otworzyć plik bez hasła - starsze OO nie sprawdzały pól haseł

dopiero te nowe

znalazlem tez coś takiego

podobno da się... tym :>

tutaj kliknij : O

71170943.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...