Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Troszkę o GladoR

xSAZx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Czym bedzie mi sie najszybciej expic solo ?

2. Czy warto expic w eq na pvp ?

3. Archer, a exp ?

4. Czy warto wywalac 200 monet slares na losowanie KD +7/8/9 ? (2x pod rzad KD Ninji+7 -.-')

Jak cos to edit i dopisze kilka pytan :)

Z góry dzieki za odp.

Gość PoweRade™
Opublikowano

1. Czym bedzie mi sie najszybciej expic solo ? Solo zawsze leci więcej expa jak bijesz dużo mobów , natomias jak walisz słabo i mało mobów to w pt lepiej

2. Czy warto expic w eq na pvp ? Wato czy nie warto , lepiej expić w eq do expa niż do pvp ale jeżeli dasz rade to w eq do pvp

3. Archer, a exp ? Archer jest dobry od 75 lvl , lepiej dagger'em grać

4. Czy warto wywalac 200 monet slares na losowanie KD +7/8/9 ? (2x pod rzad KD Ninji+7 -.-') ? Nie wiem

Opublikowano

. Czym bedzie mi sie najszybciej expic solo ? - słabe eq - pt / dobre eq - solo

2. Czy warto expic w eq na pvp ? jak chcesz mocno zainwestowac w pvp to tak

3. Archer, a exp ? od 80

4. Czy warto wywalac 200 monet slares na losowanie KD +7/8/9 ? (2x pod rzad KD Ninji+7 -.-') nie ?

ps. NOOOOOOOOXUS

1343817120-U262310.png
Opublikowano

1. Czym bedzie mi sie najszybciej expic solo ? Tak jak masz dobre eq. Jak masz +180lvl i nie ogarniasz elakos to exp w pt lub zrób eq :).

2. Czy warto expic w eq na pvp ? Warto jak masz trochę kaski.

3. Archer, a exp ? Nie wiem.

4. Czy warto wywalac 200 monet slares na losowanie KD +7/8/9 ? (2x pod rzad KD Ninji+7 -.-') Ja wybrałbym x2 przedmioty z daugunów (czy coś takiego). Często mi losowało x1 CHI i kilka szkatułek z klejnotami.

Opublikowano

Według mnie to tak:

-Ogólnie to grałem już tam ninja, sura, szamanem i wojem i każdym się dobrze expilo :P Zrób sobie bron od 75 z SR 40+ i włóż KD moba+6, potem zrób sobie eq z nieb.łez i wsadź wszędzie 20k PŻ i zrób 6/7 na początku to byle jaki ale zawsze coś

:) no i pieczęć mutanta i chyba tyle ja tak zawsze robiłem i było dobrze :)

-Znam osoby które bony 1-5 moja do PvP a 6/7 pod exp i im dobrze idzie w takim eq

:) wiec to zależy ile Ty chcesz bić i jak szybko zabijać mobki :) Bo jak robisz eq do expa gdzie 1-5 tez są do tego to masz poradnik na forum Glador w poradnikach :)

3. Archer, a exp ?

- Według mnie to nie ma różnicy gdyż i tak bijesz z mutanta i tak

:) nom chyba ze nie to walisz sztyletami i skili nie musisz urzywac :)

4. Czy warto wywalac 200 monet slares na losowanie KD +7/8/9 ? (2x pod rzad KD Ninji+7

-.-')

- tak warto

:) gdyż za kd+7 nie bierze Ci 200 a 100 monet :) potem za niewielka cenę robisz na +9 i sprzedajesz za 7-11 chi :)

To tak według mnie, ale każdy może mieć inne zdanie :) a i jeszcze jedno popatrz sobie Poradniki na forum Glador tam znajdziesz sporo informacji :)

Opublikowano

1. Czym bedzie mi sie najszybciej expic solo ? - Według mnie wp lub smok. Najlepsze postacie do expa. + Buff jak wpekiem.

2. Czy warto expic w eq na pvp ? - Nie, nie warto. Zrób sobie oddzielne eq do pvp i pvm.

3. Archer, a exp ? - Da się archerem expić, weź broń z wysokim średnimi i marmurami.

4. Czy warto wywalac 200 monet slares na losowanie KD +7/8/9 ? (2x pod rzad KD Ninji+7 -.-') - Tak warto, bo bardzo łatwo na +9 zrobić.

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

DR0PS. Lap like

A i jeszcze jedno: KD Ninji na +8 wcale nie tak latwo zrobic :O

Opublikowano
A i jeszcze jedno: KD Ninji na +8 wcale nie tak latwo zrobic :O

Nom masz trochę racji, ale według mnie tak jest tylko na początku :) Potem według mnie to dobry sposób na zarobienie :)

Opublikowano

1. Czym bedzie mi sie najszybciej expic solo ?- solo zalatw sobie mutanta i na 1 lv mozesz juz isc do V2

:D

2. Czy warto expic w eq na pvp ? nie

3. Archer, a exp ? mozna sobie zrobic sztyleciki

:)

4. Czy warto wywalac 200 monet slares na losowanie KD +7/8/9 ? (2x podrzad KD Ninji+7

-.-

') Hmm nie. Zawsze losuje +7 jak masz 200 :P musisz miec 300 i masz szanse na +8/9

Chcesz cos wiedziec PW !

Opublikowano

3. Archer, a exp ?

4. Czy warto wywalac 200 monet slares na losowanie KD +7/8/9 ? (2x pod rzad KD Ninji+7 -.-')

Jak cos to edit i dopisze kilka pytan :)

Z góry dzieki za odp.

1 . Pewnie, że lepiej, ale zrób sobie własnego buffa ( jeśli jest taka potrzeba -.- )

2 . Musisz miec bony silny przeciwko potworom, więc eq do expa wskazane 8S

3 . Archer jest super postacią na wojny / pvp ^_^, ale nie na serwerach easy gdzie każdy ma 4 x 15 <_<

4 . Trochę bez sensowne pytanie, bo to zależy od szczęścia :) .

DiamondMT2

Polecam gorąco na ewentualną "wakacyjną nudę"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...