Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy]Patch

ulan1122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc mam patcha 1.6-1.7 i chce przeinstalowac ale wyskakuje mi Setup has detected that you already have call of duty? 4- modern warfare(TM0 1,7 Patch instaled . You do not need to instal the patch 1.7. Chce przeinstalowac bo tego co mam to inny jakis i inne servery :(

18706.png
Gość PoweRade™
Opublikowano

Pobierz patcha 1.6 zainstaluj , pobierz 1.7 i także zainstaluj

Tu masz patche :

http://www.idg.pl/ftp/call.of.duty.4.modern.warfare.patch.html

Opublikowano

sciagam wczytuje program ale wychodzi ze jakas usterka i rozwiaza ja jak najszybciej cos takiego

Nie chcę być niemiły, ale nic z tego nie rozumiem. Staraj się pisać powoli, dodaj ss'a z błędem (( jeżeli taki występuje )).

Opublikowano

Sciaglem ten PC world Doownloader wlaczam go i wyskakuje Przepraszamy - plik chwilowo niedostepny. Redakcja serwisu dolozy wszelkich staran,by usterka zostala usunieta tak szybko jak to mozliwe

18706.png
Opublikowano

Sciaglem ten PC world Doownloader wlaczam go i wyskakuje Przepraszamy - plik chwilowo niedostepny. Redakcja serwisu dolozy wszelkich staran,by usterka zostala usunieta tak szybko jak to mozliwe

Po Ci to? Pobierz patch'a 1.6 (( zainstaluj )) i patch'a 1.7 (( zainstaluj )). Najlepiej będzie jak zrobisz reinstal gry i zainstalujesz patch'e od nowa ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...