Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór samochodu z T3

xerox1233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Od razu powiem że może to wyglądać jak nabijanie postów na forum lecz nie jest to tym na co wygląda. Jutro kuzyn wyśle mi sms na 5750 BOOST. Mam level 16 (wiem że mały), ale chcę kupić jakieś autko z T3. Teraz w garażu mam Toyotke MR2 i BMW M3 EVOLUTION. Autko będzie służyć mi do pościgów. Uprzedzam że jestem dobrym kierowcą w grze i potrafię opanować każdą bestię. Jak już mówiłem najczęściej służyć mi będzie do ucieczek/ pościgów ale zbieram klejnoty i od czasu do czasu pojadę jakiegoś sprinta. Dzięki chłopaki !

Opublikowano

Jeśli opanowanie auta nie będzie dla ciebie większym problemem, to zdecydowanie polecam Forda Mustanga RTR-X.

Wóz ma super osiągi, dzięki dużej masie jest to jeden z najlepszych wozów w grze do pościgów i ucieczek.

W zwykłych zawodach też super, ogółem jeden z naj. wozów w grze.

Opublikowano

Myślałem nad nim, ale czy nie jest lepsze BMW M1 (1979) ? Od samego początku gdy zobaczyłem je w grzem od razu powiedziałem że chcę je mieć.

Opublikowano

Mam RTR-X'a i właśnie też to BMW M1 Procar (1979) w wersji TH.

Oba wozy są kompletnie inne, ale pod względem osiągów są bardzo porównywalne.

RTR-X lepszy na pościgi, M1 dobre do wyścigów.

Kup sobie ten, który ci się najbardziej podoba, niezależnie który wybierzesz, nie będziesz zawiedziony.

Opublikowano

Dzięki, ale każdy samochód do mnie przemawia :P. może to dlatego że jestem zakochany w samochodach. Cholera, teraz nie wiem co wybrać, bo zauwaźyłem teraz MP12-C. no ja nie wiem, chyba wezmę BMW, ale nie jestem do końca pewien :(

Opublikowano

Cóż, ciężki dylemat dla miłośników motoryzacji :P

Sam się kiedyś zastanawiałem jakie wozy kupić, ale postawiłem, że najpierw kupuję po jednym najszybszym z każdej klasy, a potem tylko te, które mi się podobają, niezależnie od osiągów ^_^

McLaren MP4-12C też jest bardzo dobrym wozem i również go mam :P

Ma on atomowe przyśpieszenie, jedne z najlepszych w grze, ale prowadzenie jest minimalnie gorsze od najlepszych w tej klasie wozów, chociaż dla mnie i tak prowadzi się idealnie xD

Opublikowano

hmm, mam taki pomysł, że chyba będę mógł kupić dwa smochody. i zrobię tak: najpierw kupię BMW M1 TH, a później zakupię MP12-C, co sądzisz o takim postanowieniu? :P

Opublikowano

Bardzo dobre, M1 jest szybkie i według mnie lepsze niż nudnawe już Murcielago TH.

Akurat w 3 klasie nie ma wozu, który jest zdecydowanie lepszy od innych, wszystkie najlepsze są blisko siebie.

M1 będzie się świetnie sprawować w wyścigach i będziesz też miał bonus w postaci zaznaczonych diamentów na mapie.

McLaren będzie niezły w pościgach, sam głównie tam się nim ścigam i świetnie się tam sprawuje.

Opublikowano

ja zgadzam sie z flinem najlepszym wybor jaki mozesz podjac to RTR-x mam go na full ultra czesciach i jest niebywaly w wyscigach :) a do ucieczek jest rownie niezawodny dzieki swojej masie :) ma super przysp. i predkosc max.prowadzenie moglo byc lepsze ale da sie ogarnac :) ja woze sie tylko nim i problemow w grze nie mam :)

Opublikowano

To zrobię tak: dzisiaj kupię M1, za jakiś czas kupię rtrx. M1 do wyścigów i szukania klejnotów, a rtrx do pościgów :)

Opublikowano

Kup lepiej porshe gt3 rs jezeli do wyscigow :) przyspieszenie wymiata tylko musisz umiec jezdzic

mr2xd.png
Opublikowano

kuppiłem M1, a u znajomego jeździłem GT3. jednak wolę BMW, chociaż na sszybkich zakrętach jest dość nadsterowne. w odległości do tygodnia kupię Forda...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...