Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry o tematyce czołgów

Flap

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam prośbę do was drodzy forumowicze otóż chciałbym pograć w gry o tematyce czołgów głownie chodzi o to żeby jeździło się w niej czołgiem itp

Odpada T-34 vs Tiger i T-72 bałkany w ogniu bo w to już grałem i przeszedłem

Jedyną przeszkodą jest to że wymagania muszą być naprawdę małe gdyż chce w to pograć na laptopie (ma zintegrowana grafikę więc wymagania naprawdę małe jeżeli chodzi o kartę graficzną) oczywiście możecie podawać propozycje z większymi wymaganiami bo mam też komputer na którym wszystkie gry pociągną to chyba tyle za każdą propozycje dam like

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Battlefield 3 , tam zobaczysz czołgi np. M1 ABRAMS , oczywiscie to wymagające. oczywiscie mozesz prowadzic

nie mam pomyslu na inne , takie sensowne jak wot. chyba nie ma .

Opublikowano

Battlefield 3 , tam zobaczysz czołgi np. M1 ABRAMS , oczywiscie to wymagające. oczywiscie mozesz prowadzic

nie mam pomyslu na inne , takie sensowne jak wot. chyba nie ma .

Bf3 mam ale mi chodzi o cos gdzie jest tematyka czołgów czyli że głownie są tam czołgi np cos jak wyżej prze zemnie wspomniane T-34 vs Tiger

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Iron Front: Liberation 1944

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

To może Redalert 1 ? xD Grałem w go bardzo fajny ale strara gra

Gra ma być podobna do T-34 vs Tiger lub T-72 bałkany w ogniu a nie jakieś red alert przecież to strategia

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Gra ma być podobna do T-34 vs Tiger lub T-72 bałkany w ogniu a nie jakieś red alert przecież to strategia

A WoT to nie straregia ? Tam masz mnóstwo elementow strategi , przemyslen ;x. Jak wcchodzisz w bitwe to nie strzelasz na pale :<

Opublikowano

A WoT to nie straregia ? Tam masz mnóstwo elementow strategi , przemyslen ;x. Jak wcchodzisz w bitwe to nie strzelasz na pale :<

Dobra to inaczej to ujmę nie ma się patrzeć z góry tylko z czołgu kurde mam zamieścić filmik czy coś o co mi chodzi? Najlepiej jak by widok był z 1 osoby lub 3

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Może być gra na necie?, jak tak to polecam TankiOnline :F, lepszej i bardziej rozbudowanej gry niż WoT o tematyce czołgów NIE MA i NIE BĘDZIE!.

Jedyną grą na całym świecie o czołgach to WoT, jak masz dobrego kompa dajesz na max ustawienia i sie gra aż miło ;0

Opublikowano

Mam dobrego kompa i gram na full i jest dobrze tylko ze nie w full HD bo wtedy wszystko takie małe jest ale mniejsza z tym.

Co do tank killer to nie pójdzie mi to na tym laptopie :(

@Up

Chyba masz racje nie ma lepszej lub podobnej gry o tematyce czołgów oprócz wot

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...