Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] M2BOB

wsx97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem dotyczący tego hacka M2BOB.Szukałem w starszych postach, ale nigdzie nie było odpowiedzi, która pomogłaby mi.

A mianowicie uruchamiam M2BOB wszystko ładnie, odpalam go na mojej postaci, otwiera mi konto, wybiera postać i ładuje się gra.Następnie, gdy już wchodzę na serwer od nowa loguje mnie na dane ch i na dane konto, a podczas tego włącza mi się okno z gry i w tym samym czasie wyłącza mi się Metin2.Nie wiem co jest grane próbowałem przywrócić system jak jeszcze cheat działa, ale nic nie pomogło :(

Mało tego dodałem te pliki (co były dodane do cheata) do patch i zmieniłem w Indexie treść i nadal nic, a do tego wyskakuje błąd, że mam zaktualizować grę przy pomocy patchera.

Proszę o pomoc :)

Opublikowano

Zrobiłem wszystko tak jak mówiłeś i teraz wyskakuj błąd: "Nieprawidłowa wersja pliku pack/root.epk.Proszę zaktualizować klienta gry przy pomocy patchera.

Opublikowano

Dobra pokombinowałem i działa , tylko go włącza się metin i już postać jest na serwerze to mnie kickuje i się wyłącza :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...