Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 3D Analyzer - Need for Speed: Pro Street

xyzpatryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałem pograć sobie w nfs pro street, jednak gra nie uruchamia się albo uruchamia sie bardzo długo. Wydaje mi się, że mam za słaby procesor. Czy dałoby radę uruchomic grę za pomoca programu 3D Analyzer lub podobnego?

Mój komputer: AMD Athlon 64 3200+ 2,01 GHz, 2GB RAM, GeForce 7300+ 256MB, Windows XP HE, Service Pack 2.

Z góry dziękuję, pozdrawiam.

Opublikowano

Komp nie jest taki strasznie zły a ProStreet powinien na nim polecieć. Ściąg najnowsze sterowniki do karty i DirectX odpal w GameBooster i sprawdź czy lepiej dział.Ten program Ci nic nie da,a do tego tej gry na nim nie odpalisz.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Komp nie jest taki strasznie zły a ProStreet powinien na nim polecieć. Ściąg najnowsze sterowniki do karty i DirectX odpal w GameBooster i sprawdź czy lepiej dział.Ten program Ci nic nie da,a do tego tej gry na nim nie odpalisz.

Ściągnąłem to co kazałeś i gra dalej strasznie się zacina, przykładowo od włączenia gry do przejścia w menu główne mija jakieś 5,6 min. A co do Game Boostera to wydaje mi się, że tylko pogarsza sprawę (np. Pro Evolution Soccer 2012 z Game Boosterem zacina się a gdy uruchomiłem go jak zwykle, wyłączając przy tym ten program to gra chodziła dużo płynniej).

Wątpię by coś jeszcze mogło pomóc, dlatego proszę aby ktoś podał mi jakąś fajną samochodówkę lub strzelankę na mój komputer.

Opublikowano

Może wirusa masz albo coś.

Przeskanuj kompa antywirusem,przeczyść CCleanerem może coś da.

Jak nic nie da to pobierz najnowsze stery do grafiki i DirectX.Może być to też wina przyśpieszania dźwiękowego DirectX.

Inne gry:

NFS Carbon

Most Wanted

Underground 2

Underground 1

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...