Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Masz jakieś pytania? Zajrzyj pomożemy.

kontor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :) Nie ukrywam, że znam się na Docie dosyć dobrze więc możecie zadawać pytania a ja w miare mojej posiadanej wiedzy będę odpowiadał :)

Dawajcie lajki jeżeli pomogłem.

Legenda
Opublikowano

Temat jest bez sensu. Od pomocy jest forum!. No, ale ok jeśli tak chcesz. Mirana może wypuścić strzałę w lini prostej o x jednostek w czsie x sec. Natomiast pudge rzuca hookiem o x jednostek w 2sec. Który z wyżej wymienionych skili zostanie pierwszy użyty, wiedząc, że trafia i aktywują umiejętność w tym samym czasie? Musisz ustalić kąt padania oraz odległość od ofiary.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Mam obecnie internet na bardzo skromny transfer. Da sie jakos obnizyc przesylanie danych by oszczedzic troche transferu?? Szukalem troche i znalazlem na steamie w obcjach wybor kabla internetowego (wartosc przesylania)

moge w ten sposob jakos ja ograniczyc??

56ffb46a1706011b.jpg
Opublikowano

Swego czasu gralem na eurobattle troszeczke. Powiedzcie mi, czy poza grafika sa jakies duze zmiany ?? Chodzi mi o EQ w sklepach wzgledem pierwotnej wersji z Warcrafta.

Ciekawi mnie czy to odswierzona graficznie DoTA czy moze jakies wieksze zmiany. Chodzi mi glownie o sama gre, a nie rzeczy ktore mozna sobie ewentualnie dokupic.

wotbigbar03.jpg
Opublikowano

Hm. Jest to całkowity rimejk Doty 1. Grafiki są wszystkie nowe. Valve położyło duży nacisk na efekty skilli etc. Ogółem rozgrywka przyjemna. EQ jest wszystko na nowo zrobione (tylko grafika). Icefrog współpracuje z Valve więc zmiany mogli robić jak chcieli, ale nie robili. Wszystko działa tak samo jak w Docie jeden. Btw. pisze się DotA, nie DoTA ;)

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...