Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Najłatwiejszy,Najskuteczniejszy,Najlepszy sposób na blokade hs

fujasz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka W tym poradniku pokażę wam jak łatwo i Najskuteczniej zabespieczyć się przed hs:

-wchodzimy do folderu z metinem.

-Szuakmy pliku errorlog.exe

-klikamy prawym przyciskiem myszy na ten plik dajemy właściwości Mamy na samym dole "tylko do odczytu" zaznaczamy to

-zatwierdzamy i klikamy ok

-następnie szukamy folderu "hshield" wchodzimy w niego usuwamy wszystkie pliki tekstowe ( dokument tekstowy)

-pozostałe pliki które znajdują się w folderze "hshield" zaznaczamy i robimy tak jak z errorlog.exe czyli prawy właściwości "tylko do odczytu"

Stosuje to od ohohoh z 5 miesięcy napewno i dostałem tylko raz bana ale gm chodził i zobaczył jak używam wh ;)

Koledzy tak samo potwierdzają że jest to najskuteczniejsza metoda blokady hs

Tak że jeśli zrobicie to co wyżej możecie Sh-ować ile chcecie i macie pewne że bana nie dostaniecie

+ tego sposobu:

łatwy

skuteczny

sprawdzony

nie trzeba nic sciągać bawić się z tym itp

Opublikowano

Powiem tak, nie ma już tak skutecznych sposobów jak kiedyś. Jak nie zablokujesz to i tak masz 85% szansy na bana, prędzej czy później go dostaniesz!

smile sugestion: don't use cheats :)

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Smile sugestion? od 1,5 miecha uzywam m2boba i kamera bez blokady hs 0 bana.

Ryujiwiecznieżywy

NiedlabanówzaDDoSnampcforum

Opublikowano

Tak jak napisałem "

Stosuje to od ohohoh z 5 miesięcy napewno i dostałem tylko raz bana ale gm chodził i zobaczył jak używam wh"

Dostałem 1 bana bo gm przyszedł na miejsce

Opublikowano

Też używam od miesiąca m2boba i bez bana lecz to może dlatego , że używam go z "głową" :)

@TOPIC

Kiedyś używałem tej blokady i też bana nie bylo , nie wiem jak teraz :)

Opublikowano

zablokujcie Sb a nie hs, poradnik jak zwykle do dupy, czitujcie dalej

"poradnik" -1/10

Dokładnie,a potem płaczecie..

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

A ja wręcz przeciwnie nie uzywam go z głową podexpiam postacie na najwiekszym spocie w v1 na ch2 expiłem woja w v2 tez na bocie. I nikt się ani nie pluł ani nie było bana

Opublikowano

Zastosowałem tę blokadę hs na kompie u kolegi , żebym nie dostał bana na główną postać; p . Nie minęło 2 dni a jest banik <3 Byłem na modzie , stałem pierwszego dnia 2 godz w m1 , drugiego ledwo 30 minut i banik . Nic już nie zablokuje hs , pogódźcie się z tym cheaterzy :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...