Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: KONKURS NA VIPA

Amidamaru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uważam, że ja powinienem dostać Vip Hacka, dlatego, że też niedługo są moje urodziny, a dokładniej szesnastego kwietnia, co byłoby świetnym prezentem na moje urodziny, jestem uczciwy, co mogę umotywować tym, lecz nie przeze mnie, co potwierdza fakt, że jeśli dostanę Vipa nie oddam go nikomu. Kolejnym argumentem jest to, że byłem osobą, która nie pisała: plix,plax,daaaj,Pr0sE CiĘ o Vip'a, nie spamowała na PW i gg. Uważnie przyglądałem się dyskusji, a jak była potrzeba to odpowiadałem na pytania innych podczas nieobecności Owl'a. Przyznaję nie wrzucam tutaj hack'ów z powodu tego, że nie szukam ich, zdaje się na innych i sugeruje się opiniami innych z lekkim przymrużeniem oka co do niektórych osób. Jeśli nie dostanę cheat'a nie będę płakał, prosił, błagał, tylko przyjmę to do wiadomości, że widocznie tak miało być. Nie jestem idealny, lecz uważam, że powinienem dostać hacka, a swoją motywację do tego przedstawiłem powyżej, lecz nie mi o tym sądzić.

ocen to (Owl)

^^ teraz pasi(musiakxd)

• Dodaj nową pozycję...