Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SAMP]Truck My Zone

kasalik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pnng.png

Witam Cię, przedstawiam wam serwer który już kiedyś istniał na scenie sa-mp'a, lecz się rozpadł. Teraz nastaje jego REAKTYWACJA. Nie jestem Head-Adminem tego serwera, byłem niedawno lecz oddałem go w lepsze ręce, w ręce Woltera. Nie będę się rozwijał bo i tak pewnie dużo osó tego nie czyta .

GameMode

GamemMode, był pisany w większości przez starego Head-Administratora który był dobry w tym co robi. Gamemode jak i nazwa została oddana nam przez Andrzeja [były H@ Truck My MPCforum]. Ostatnie starty serwera nie były udane z powodu gamemoda i hostingu, wcześniejszy gamemode był z internetu i dlatego nie mnieliśmy graczy, teraz gamemode pisany od zera mamy nadzieje, że przyciągnie graczy. Gamemode jest innowacyjny i dynamiczny. Większość systemów jest dynamiczna. Obiekty robione w 100% przez Woltera, nadadzą grze leszpą atmosfere. Teraz wymienie pare systemów:

?Dynamiczny System Domów-Skończony

?Dynamiczny System Pojazdów-Skończony

?Dynamiczny System Fotoradarów-Skończony

?Dynamiczny System Zleceń-Skończony

?Dynamiczny System Banków-Skończony

?Dynamiczny System Pkt. Karnych-Skończony

?I jeden dodatek do gry, aby gra nie była w 100% dynamiczna Wolter wpadł na pomysł aby nie dawać Firm ogólnych, tylko ten kto bd miał staż 2 tyg na serwerze 150 score i 50tyś $ może założyć prywatną firme po przez podanie. Potem szef firmy dostanie swój dział na forum. Będzię miał możliwość kupienia bazy, pojazdów, bram. Na start każdy szef bd miał miejsce na 1 pracownika każdy następny bd go kosztował 5 tyś $.

Forum

Forum stoi na silniku MyBiulletynBoard. Serwer www jest postawiony na silnikach proserwer.pl. Forum jest przyjżyste i wygodne. Styl jest edytowany przezemnie ogólnie pomagam Wolterowi w Forum. Do stylu dodałem panel boczny i pare dodatków. Może kiedyś przejdziemy na domene .pl. Lecz narazie jest to zbędny dodatek. Forum nie jest do konca uzupełnonie, z powodu pracy nad gamemodem.

Serwer

Serwer stoi na maszynach w Warszawie na hostingu www.strefaserwerow.pl. Serwer jest opłacany przez Drugiego H@ Mati'ego.

Ekipa

Head-Administracja

Wolter

Mati

Administracja

Korcz

Brak

Support-Team

Ramos

Moderatorzy

??DWD99?? Dlaczego znaki zapytania ?. iż to nie jest pewne czy do nas dołączy.

Dane Serwera

HostName: [0.3e]Truck My MPCforum [POL] Reaktywacja

IP: 91.204.162.130:8093

Sloty: 0/30

Ping 10

Mode: [POL]TmZ v1.0.1

Map: San Andreas

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...