Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] SimpleClans jaki plugin na czat?I jego konfugracja.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam problem z pluginem na czat do SimpleClans ponieważ HeroChat łączy tag klanu z nickiem np [HeadAdmin]Clan.Exollius jeśli ktoś wie jak to naprawić to niech pomoże.A mchatsuite wgl nie pokazuje tagu klanu,essenatials chat znikają rangi przed nickiem,nchat nie widać rang,ChatManager to samo proszę o pomoc :> Dodam jeszcze że chciałbym żeby wyglądało to tak: <TAG>[HeadAdmin]Exollius message

Opublikowano

Dobra po zainstalowaniu nChat wyglada to tak [HeadAdmin] Clan.Exollius przy okazji HeadAdmin się już nie świeci na czerwono i inne rangi też i chciałbym się dowiedzieć jak przesunąć to tak żeby wyglądało to tak <Clan> [HeadAdmin] Exollius. Jeśli jeszcze w tym mi pomozesz bedzie Like i 5 w profilu :D

Opublikowano

Jak kolega o dwa posty wyżej polecam Ci zmienić plugin na "Factions". Jest według mnie łatwiejszy w konfiguracji. W razie problemów chętnie pomogę.

Opublikowano

Wiem tylko potrzebuje SimpleClans bo chce zrobić 4 frakcje tylko i bez tych głupich claimów :> I chce mieć kolorowe tagi i ranking.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...