Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Program reagujący na ...

infernogtx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie. Zna moze ktoś programik jak tasker / macro pro na win7 który reaguje na zdjęcie i wykonuje dana czynność? np ze jak wyskoczy coś na pulpicie i sam to wyłączy

szukałem juz długo ale nie znalazłem :/

i jeszcze jedno pytanie :D umie ktoś zrobić keyloggera w c#? bawię się tym i mam zrobione ze zapisuje wszystko co się pisze tylko nie wiem jak zrobić żeby odsyłało do maila [nie chce tego nikomu podrzucać tylko robię dla siebie]

za odpowiedzi z gory thx :D

beznassazwy1.jpg
Opublikowano

Tak, tak jasne Key'a sam dla siebie, na pewno. Nie wiem czy takie prośby, nawet tutaj są dozwolone ; )

Opublikowano

.. Chce się powoli uczyc języka c# a po 2 kto by robił na serio keyloggera w c# żeby podrzucic komuś? będzie wyskakiwac proszę o zainstalowanie wersji .NET 3.5 lub nowszej.. pomysł tez trochę..

beznassazwy1.jpg
Opublikowano

...nie chce tego nikomu podrzucać tylko robię dla siebie...

...kto by robił na serio keyloggera w c# żeby podrzucic komuś?...

....Tak jasne dla siebie akurat keylogger.

...Od c# sie zaczyna.

Czemu więc szukasz na forum o hackach do gier online? O dziale Metin nie wspomnę....

Poszukaj tutaj:

haker.com.pl

hackingsite.fora.pl

hackme.pl

Nie tylko pomogą Ci znaleźć, jeszcze zainstalują za Ciebie.

Opublikowano

to było pytanie przy okazji jak by ktoś wiedział a 1 pytanie to chyba mógłby ktoś odpowiedzieć nie ?? a nie chce żeby ktoś robił za mnie bo sam chce robić i mowie chyba ze keylogger robię dla siebie bo lubię robić programiki tylko kalkulatory odtwarzacze itp mis ie już znudziły ... jak nie wierzysz to nie musisz tego komentować.

beznassazwy1.jpg
Opublikowano

Na forum istnieje regulamin geniusze.

Nie niszczymy innych komputerow ani ich serwerow metin2.

A ty pewnie robisz hacka, zeby sciagali na metku tego keya.

Nikt ci nie pomoze w oszustwach pogodz sie z tym.

76561198093573641.png

Opublikowano

.. wkoncu forum o hackach,czitach bugach to niby czemu ?!?

Ochłoń trochu desperacje, bo co jedno ma do drugiego to nie wiem. Nawet boisz się przyznać...Raporcik już poleciał :)

fea.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...