Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paweł_cs Regman

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomimo ostrzeżeń, że nie używamy 2 kont naraz.

Wasz wykaz ip pokazuje co ma pokazać.

Nie toleruję oszukiwania, dlatego wtedy dostaliście degrady, a teraz ode mnie permy.

Czyli podsumowując permy za multi

1334497071-U17330.png

Opublikowano

omg... oni nie mają multi tylko tego samego neta bo mieszkają na tym samym osiedlu...

Opublikowano

Nie, to są 2 różne osoby które mieszkają w tym samym bloku i mają takie samo ip, takie trudne do zrozumienia? -.-

Opublikowano

To że ty masz inne ip od innych i mieszkasz np.w bloku to nie znaczy że inni nie mają :/ I poco ich za to banować?

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Opublikowano

Pomimo ostrzeżeń, że nie używamy 2 kont naraz.

Wasz wykaz ip pokazuje co ma pokazać.

Nie toleruję oszukiwania, dlatego wtedy dostaliście degrady, a teraz ode mnie permy.

Czyli podsumowując permy za multi

Ile można powtarzać, że to było zgłoszone.

To jak mieliśmy inaczej wchodzić na swoje konta skoro mieliśmy jedno IP, jeden router.

Sprawa była wyjaśniana właśnie w tej kwestii, że mamy to samo IP.

Nie rozumiem tego perma.

aaaaaaaaaaaaaaav.jpg

News :

dioblo2301 = Czojnik

Opublikowano

Teraz czegoś nie rozumiem, skoro jesteście "kuzynostwem" ewentualnie "braćmi" bo do mnie też doszło takie słuchy to czemu ostatnie Twe posty Regman są z innego ip pisane?

Przy okazji, próbuję czegoś więcej dowiedzieć. Badamy Wasze konta i w sumie wiele na to wskazuje. Czemu za każdym razem siebie wzajemnie lajkowaliście itd? Dodatkowo pisać aplikacje na mentora i zaraz drugi z Was ją ocenił.

Zastanawia mnie jeszcze jedno. Jak nastąpiła degradacja jakoś nie słyszałem żadnych odwołań od tej czynności. Czyżby w jakimś stopniu było poczucie winy?

1334497071-U17330.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...