Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Master Yi Ap

SowLox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale można :]

Jakoś jak Zakreble zrobił poradnik Janna w jungli to nikt nic nie miał przeciwko, nie rozumiem was :)

Ten poradnik wcale nie musi być na rankeda :P

Opublikowano

Toż to w ciul mocne jest z alfa 1/3 hp schodzi takiej akali lol? defowałem 2 turrety przy nexusie i jeszcze mnie udyr nawalał z medytacją z full hp nie schodzilem ;D

i wcale nie troll build

Opublikowano

Niestety Misiek jak wybierzesz mastera yi to wszyscy ze troll pick noob report w 1 minucie na all piszą a nie wiedzą jaka ta postać mocna :(

Opublikowano

Ale można :]

Jakoś jak Zakreble zrobił poradnik Janna w jungli to nikt nic nie miał przeciwko, nie rozumiem was :)

Ten poradnik wcale nie musi być na rankeda :P

"Zakreble"? Nawet nie chce mi się oglądać jego filmików, poza tym skoro zrobił jannę w jungli to jasne, że to troll build i chyba nie zdajesz sobie z tego sprawy? Master pod AP jest słaby i nic tego nie zmieni, byle cc przerywa heal, jeżeli nie zabijemy z Q to musimy czekać w chuj długo i tyle. Q to jedyny spell jaki można nim użyć, a to że sobie walisz pente na normalach to nawet ja mogę soraką pod ad, no bo przecież soraka pod AD nie jest słaba.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Jednakże w teamfighcie na ulcie cholernie łatwo spamuje się z Q kiedy cały czas wchodzą kille i asysty.

am%C3%A1simar_eune_103_0_nozg.png

Opublikowano

master yi pod ap jest dobry na solo .

temat do zamknięcia z powodu iż założyciel tematu zamknął konto na yt .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...