Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wymiar Wladców ~~ SQL PHP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam problem w MYSQl wyswiatla mi czas razem z godziną a chce same Minuty i sekundy oto moje skrypty

http://scr.hu/7bt/crq5b - Tabelka Wymiaru

Skrypt

("SELECT `nick`, `czas` FROM `wymiar_wladcow` WHERE `nick` NOT LIKE '[GM]%' AND `nick` NOT LIKE '[GA]%'  AND `nick` NOT LIKE '[HA]%' AND `nick` NOT LIKE '[sGM]%' ORDER BY `czas` ASC LIMIT 25"); 

czy da rade zrobic zeby pobierało mi sam czas w sekundach np 01:32 a nie 00.01:32

ps oczywiscie te czasy w tabeli są fukcyjne bo dwa są ponad po 1h ;p

Opublikowano

Daj jeszcze ten ranking w php który masz na stronie, bo to co dałeś jest zapytaniem do msql ;-)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

to jest za wyswietlanie

<td style="width:80px align="center""><font color="126fa4">'.$wymiar_wladcow['nick'].'</font></td>
  <td style="text-align:center;width:80px align="center""><font color="126fa4">'.$wymiar_wladcow['czas']

Wyswietla sie dobrze tylko są te dwa 00 na przodzie a maja byc same sekundy na 11.32 a nie 00.11.32

Opublikowano

Zapisz do zmiennej, a potem podziel przez 60. Ja był Ci to zrobił, ale wiem że nie chcesz ujawniać tego skryptu. Ale jak mi ufasz zapraszam na PW.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

No skrypt cały to :

Zapytanie ("SELECT `nick`, `czas` FROM `wymiar_wladcow` WHERE `nick` NOT LIKE '[GM]%' AND `nick` NOT LIKE '[GA]%'  AND `nick` NOT LIKE '[HA]%' AND `nick` NOT LIKE '[sGM]%' ORDER BY `czas` ASC LIMIT 20");

$zapy['czas'].

i to jest cały skrypt to jak to teraz zrobic ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...